LUDA GLAVA: Legendarni teniser uhapšen jer je vozio pijan, a onda 6 sati kasnije ga opet uhapsili jer je vozio bez dozvole!
Foto: Fonetap

Neviđena njuška

LUDA GLAVA: Legendarni teniser uhapšen jer je vozio pijan, a onda 6 sati kasnije ga opet uhapsili jer je vozio bez dozvole!

On se žalio na policijsku brutalnost prilikom hapšenja

Objavljeno:

Bivši rumunski teniser Ilije Nastase je dva puta privođen u Bukureštu zbog saobraćajnih prekršaja - najpre jer je vozio automobil pod dejstvom alkohola i odbijanja da uradi alko test, a potom zbog toga što je vozio skuter bez dozvole.

- Pošto je bio vidno alkoholisan, traženo je da uradi alko test čemu se opirao i vređao policajce - navela je policija koja je rano jutros privela Nastasea i otvorila istragu protiv njega, a potom ga pustila na slobodu.

Ilije Nastase prilikom puštanja iz policijske stanice
Ilije Nastase prilikom puštanja iz policijske stanicefoto: AP

Šest sati kasnije, policija je ponovo zaustavila 71-godišnjeg Nastasea, pošto je na skuteru prošao kroz crveno svetlo. On je, pritom, skuter vozio bez dozvole koja mu je oduzeta nakon prvog prekršaja.

Nastase, nekadašnji najbolji teniser sveta, priznao je da je pio pivo, ali je tvrdio da ga je policija maltretirala i bacila na zemlju prilikom prvog privođenja.

Tokom drugog provođenja, Nastase je snimljen kako ismeva policajce i kako ih optužuje da se ponašaju kao milicija iz doba komunizma.

Ilije Nastase pokazuje povrede za koje krivi policiju
Ilije Nastase pokazuje povrede za koje krivi policijufoto: AP

Rumun, inače sklon skandalima i ekscesima, je početkom februara platio 20.000 dolara kazne Međunarodnoj teniskoj federaciji zbog uvreda i "nedoličnog ponašanja" tokom meča u Fed kupu. On je tada suspendovan iz FED i Dejvis kupa do 2019, a iz sporta do 2021. godine.

Nastase je ranije rasistički vređao teniserku Serenu Vilijams, ali se izvinio, uz ocenu da su mediji "preuveličali" događaj.

BONUS VIDEO: ODALI SE U KAFANI: Fudbaleri Zvezde otkrili ko je zapalio autobus!

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.