NOLE, MI TI ŽELIMO ZDRAVLJE! Đoković je napunio 31. godinu, a na svoj rođendan je dao jedno obećanje! Ono pokazuje kakva je to LJUDINA! (FOTO)
Foto: Reuters

Srećan, rođendan

NOLE, MI TI ŽELIMO ZDRAVLJE! Đoković je napunio 31. godinu, a na svoj rođendan je dao jedno obećanje! Ono pokazuje kakva je to LJUDINA! (FOTO)

Najbolji srpski teniser je rođen 22. maja 1987. godine

Objavljeno:

Novak Đoković je danas napunio 31. godinu!

Najbolji srpski teniser će po običaju svoj rođendan proslaviti u krugu porodice, družeći sa sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

Za neke najbolji sportista svih vremena iz Srbije, ostvario je tokom karijere rezultate koji će ostati zlatnim slovima upisani u istoriji i naše zemlje, ali i svetskog sporta.

Dovoljno je samo reći da je 12 puta bio osvajač Gren slema, Dejvis kup sa reprezentacijom, ima ukupno 30 titula na Mastersima, a ukupno je u karijeri do sada trijumfovao na 68 turnira što ga stavlja na sedmo mesto na listi tenisera po broju osvojenih šampionskih pehara.

Novak Đoković je napunio 31. godinu
Novak Đoković je napunio 31. godinufoto: Reuters

29 razloga zašto je Đoković Srbenda koga ceo svet obožava!

Ono što smo sigurni da je poželeo sebi za 31. rođendan jeste zdravlje da ga služi, jer je dosta bilo problema sa povredama u poslednje vreme koje su ga sputavale, tako da se nadamo da ih neće biti u budućnosti.

Za svoj rođendan, srpski teniser je dao i svečano i veliko obećanje koje je napisao na svom Instagramu, a koje se tiče njegovog humanitarnog rada, posebno sa onim najmlađima, decom, kojom se bavi i njegova fondacija.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

- Danas je veliki 31! Ove godine zavetujem svoj rođendan Fondaciji Novak Đoković i ranom obrazovanju dece. Posetite moju Fejsbuk stranicu i pomozite u sakupljanju pomoći da obezbedimo predškolsko obrazovanje za 442 dece - napisao je Novak i tako još jednom pokazao koliko je veliki čovek i koliko veliko srce ima.

Rođendan mu je među prvima čestitala njegova supruga Jelena koja mu je posvetila pesmu Brajana Adamsa "Heaven" (Raj prim. aut).

- Danas pevam pesmu 'Raj' Brajana Adamsa i naježim se razmišljajući o 'našoj mladosti... samo smo bili ti i ja... bili smo mladi, divlji i slobodni.

Samo jednom u životu pronađeš nekoga Ko će okrenuti tvoj svet naopačke, Razveseliti te kada si potišten.

Ništa ne može da promeni ono što mi značiš. Imam štošta toga da kažem, Ali sada me samo zagrli Jer će naša ljubav osvetliti put.

Srećan rođendan ljubavi! Ja sam srećna žena, supruga i majka - napisala je Jelena na svom Instagramu uz zajedničku fotografiju.

E pa Nole, srećan ti rođendan i da se vratiš što pre tamo gde si bio i gde pripadaš!

BONUS VIDEO: Marko Gudurić neutešan posle poraza u finalu Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.