Da ne znamo drugačije, pomislili bismo da su Nadalovi najveći fanovi Đokovića! Rafa i Toni se takmiče ko će više da nahvali Novaka!
Foto: Reuters

Prosto neverovatno

Da ne znamo drugačije, pomislili bismo da su Nadalovi najveći fanovi Đokovića! Rafa i Toni se takmiče ko će više da nahvali Novaka!

Španski teniser i njegov stric Toni su izjavili da su veoma srećni zbog povratka srpskog tenisera

Objavljeno:

Novak Đoković i Rafael Nadal su odigrali prvi međusobni meč posle godinu dana, a to je bio njihov ukupno 51. Slavio je španski teniser u polufinalu Mastersa u Rimu posle izuzetno teške i velike borbe.

Ipak, Srbin ne tuguje previše s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi poslednjih meseci, jer mu je turnir na "Foro Italiku" bio najbolje odigrani u prethodnih godinu dana i jasan je pokazatelj da je na dobrom putu da se vrati u vrh.

Interesantno je da su posle meča i Nadal, ali i njegov stric Toni koji mu je trener izrekli niz hvalospeva na račun srpskog igrača, te izjavili kako se neizmerno raduju njegovom povratku.

TonI nadal veoma poštuje Novaka Đokovića
TonI nadal veoma poštuje Novaka Đokovićafoto: Reuters

- Volim da vidim kada Đokovića igra veoma dobro, tada mi izgleda gotovo nepobedivo. Generalno, volim kada igrač daje sve od sebe i kada igra neverovatne udarce - poručio je Toni Nadal.

Sa druge strane, Rafa je bio još rečitiji.

- Znate, nemam ni najmanju sumnju da Novak želi da igra, da želi da se vrati onoj staroj formi kada je bio najbolji. Previše je on dobar da ne bude deo tenisa. I, to vam je to. Iz nedelje u nedelju će tražti put da se vrati 'u normalu', a to će se sigurno i desiti - dodao je Rafa.

Veliko poštovanje je između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića
Veliko poštovanje je između Rafaela Nadala i Novaka Đokovićafoto: Reuters

On nema dilemu da će Đoković s vremenom biti sve bolji i bolji.

- Gledao sam ga nekoliko puta ove godine. A onda i ove sedmice, posebno. I, po mom mišljenju, ovo mu je bila najbolja nedelja u 2018. Ne mislim samo na naš duel, mislim na to da je bio odličan dan ranije protiv Nišikorija, a i prethodno, protiv teškog rivala kakav Ramos stvarno jeste. Novak igra na visokom nivou, ponovo. Ima sada izuzetno dobar turnir iza sebe. Mislim da je on spreman za Rolan Garos.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima - 3

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.