Novak na neočekivanom mestu našao kuvaricu za Vimbldon: Teniska zvezda će mu spremati jelo! Samo da nema glutena, mleka i šećera!
Foto: Reuters

jedan problem

Novak na neočekivanom mestu našao kuvaricu za Vimbldon: Teniska zvezda će mu spremati jelo! Samo da nema glutena, mleka i šećera!

Srpski teniser i britanska teniserka su dobro zabavili novinare

Objavljeno: 18:01h

Novak Đoković je opet na sebi svojstven način napravio šou tokom Mastersa u Rimu, a ovog puta njegova "žrtva" bila je britanska teniserka Džoana Konta.

Dok je ona davala izjave novinarima koji su je ispitivali o tome kako se snalazi u kuhinji, a ona hvalila svoje kulinarske sposobnosti, slučajno je naišao srpski teniser i nije odoleo da se ne ubaci u razgovor.

Džoana Konta se hvalila da je odlična kuvarica
Džoana Konta se hvalila da je odlična kuvaricafoto: Reuters

Novak je odmah tražio da on proba neki njen specijalitet koji sprema, ali on mora biti specijalno pripremljen, jer je dobro poznato da je Srbin na specijalnom režimu ishrane i da ne jede veliki broj namirnica, pogotovo one bazirane na glutenu.

Novak: "Je l' mogu ja da probam tvoju hranu jednog dana?" Konta: "Da budem iskrena, samo moji roditelji i dečko kažu da dobro kuvam, tako da su oni malo pristrasni. Ali, doneću ti".

Novak Đoković je neočekivano našao kuvaricu za Vimbldon
Novak Đoković je neočekivano našao kuvaricu za Vimbldonfoto: Reuters

Novak: "Donesi na Vimbldonu, molim te". Konta: "Moram da znam da li si alergičan na nešto, ili šta ne voliš". Novak: "Volim sve što je bez glutena, mleka ili šećera". Konta: "Dođavola. Dobro, smisliću nešto".

Videćemo da li će Britanka svoje obećanje ispuniti.

Srpski teniser će u osmini finala turnira na "Foro Italiku" igrati protiv Ramosa-Vinjolasa od 19.30.

BONUS VIDEO: NOVAK DOŽIVEO OVACIJE: Ovako je Rim pozdravio Đokovića posle pobede nad Basilašvilijem (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.