Novaku teško: Na Federera u polufinalu, ali ima još nagaznih mina!

izašao žreb za Australiju

Novaku teško: Na Federera u polufinalu, ali ima još nagaznih mina!

Srpski teniser počinje učešće u Melburnu protiv igrača koji je najviše napredovao prošle godine
Objavljeno: 09:43h

Poznato je ko stoji na putu ka odbrani pehara na Australijan openu Novaku Đokoviću. Srpski teniser neće imati nimalo lake rivale pred sobom, ma koliko oni delovali naivno, a ono što je najbitnije jeste da je u njegovoj polovini žreba Rodžer Federer. Srpski teniser svoje učešće na prvom Gren slemu sezone započinje protiv kvalifikanta iz Južne Koreje Hjong Čunga koji je proglašen za igrača koji je najviše napredovao u 2015. godini od strane ATP tura.

Zatim mu sledi najverovatnije susret sa Ivanom Dodigom iz Hrvatske u drugom kolu, dok bi u trećem, ako sve bude išlo prema planu trebalo da se sastane sa iskusnim Andreasom Sepijem. Prema projektu žreba u osmini finala bi trebalo da se sretne sa Žilom Simonom koji je postavljen za 14. nosioca, dok bi među osam najboljih velika nagazna mina mogao da bude Kei Nišikori iz Japana.
Novakov najveći rival, Rodžer Federer, kao što smo pomenuli je u njegovom delu žreba i on je viđen za protivnika u polufinalu. U finalu su naravno mogući dueli sa Endijem Marijem i Rafaelom Nadalom. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.