Dve bake poranile u šetnju Banjičkom šumom, nisu ni slutile da će pred njih iskočiti Nole! Ćerka jedne od njih je pala u histeriju! (FOTO)
Foto: Reuters

Oduševio ih

Dve bake poranile u šetnju Banjičkom šumom, nisu ni slutile da će pred njih iskočiti Nole! Ćerka jedne od njih je pala u histeriju! (FOTO)

Srpski teniser kao i prilikom prethodnog boravka od ranog jutra trenira u Beogradu

Objavljeno:

Novak Đoković se iznenada vratio u Beograd nakon rane eliminacije sa Mastersa u Madridu i u rodnom gradu će biti do ponedeljka.

Kao što je radio i pre desetak dana dok je boravio u srpskoj prestonici, naš najbolji teniser se posvetio duženju sa porodicom, ali i treninzima od ranih jutarnjih sati.

Tako je i ovog petka poranio i otišao na trčanje u Banjičku šumu, a tom prilikom je iznenadio i dve bake, koje su takođe krenule u šetnju izjutra, kako bi uhvatile najzdraviji deo dana.

Kao što to čini i uvek kada naiđe na svoje sugrađane, Novak je rado izašao u susret gospođama i fotografisao se sa njima, a interesantno da se još više od njih dve iznenadila ćerka jedne od njih koja je fotografiju podelila na Tviteru.

- O moj Bože! O moj Bože! O moj Bože! Juče sam pozvala majku preko telefona i rekla joj da je Novak u Beogradu i šalila se da ako ga vidi napravi selfi s njim. Ne mogu da verujem da ga je zaista srela. Toliko sam srećna zbog nje, jer ga ona i njena prijateljica mnogo vole - napisala je devojka po imenu Kristina.

BONUS VIDEO: Nenad Lalatović slavi posle promašenog penala Danila Pantića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.