POMISLIO SAM - ISPAO SI, DUŠANE: Čudesni Duci kroz bezobraznu reč otkrio kako je srušio velikog Delpa!
Foto: EPA / Juanjo Martin

Čovek - Senzacija

POMISLIO SAM - ISPAO SI, DUŠANE: Čudesni Duci kroz bezobraznu reč otkrio kako je srušio velikog Delpa!

Lajović posle najveće pobede u karijeri je iskoristio i jednu ružnu reč

Objavljeno:

Dušan Lajović priredio je novo čudo u Madridu i ostvario najveću pobedu karijere eliminisavši Huana Martina del Potra, šestog igrača sveta.

Srpski teniser slavio je posle više od dva sata borbe u tri seta nad bivšim osvajačem US opena i stigao do najvećeg uspeha u karijeri - prvog četvrtfinala na turnirima iz serije 1000.

- Neverovatno sam srećan, još ne mogu da verujem da sam danas pobedio, bio je težak meč, usponi i padovi. U prvom setu sam se osećao dobro, ali sam izgubio dva brejka na svoj servis, a u drugom setu sam rekao sebi da moram da pritisnem njegov servis i da imam više samopouzdanja u svoj i to se desilo. Treći set je bio čista 'rovovska borba', ali sam na kraju imao sreće i zadovoljan sam što sam ostvario svoju prvu pobedu nad top 10 igračem, nikad nije kasno - rekao je Lajović posle meča.

Dušan Lajović je ostvario najveći uspeh u karijeri
Dušan Lajović je ostvario najveći uspeh u karijerifoto: EPA / Juanjo Martin

Ne samo da je Srbin pobedio 4. nosioca u "Kaha magiki", već je to učinio na neverovatan način, vrativši se čak dva puta u meč, i onda je dobio susret u taj-brejku.

- U tom trenutku sam pomislio 's*anje, trebalo je da vodim 2:0', izgubio sam dva poena koje je trebalo da dobijem i imao sam 0:4 u taj brejku, još malo i ispao si. Ne znam kako sam se izborio, samo poen po poen i tako se desilo - ispričao je Lajović.

Dušan Lajović je kao kvalifikant stigao do četvrtfinala Mastersa u Madridu
Dušan Lajović je kao kvalifikant stigao do četvrtfinala Mastersa u Madridufoto: Reuters

Lajović je kao kvalifikant dogurao do četvrtfinala i meča sa Kevinom Andersonom.

- Samo sam radio bolje nego obično i to je bio ključ. Servirao sam dobro danas, servis je bio odličan, snažan, visoki procenti, i to je pomoglo. Igrali smo jedan meč na tvrdoj podlozi u Majamiju, izgubio sam. Ovo je šljaka pa je drugačije, ali je brzo, a on servira brzo pa ću morati da igram kao danas da bih pobedio - dodao je srpski teniser koji zauzima 95. mesto na ATP listi.

BONUS VIDEO: Danilo Pantić posle plasmana u finale Kupa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.