NOVAK POSLE POBEDE: Srećan sam zbog pobede, baš to mi je trebalo! Ali, Beker se ne vraća! (FOTO) (VIDEO)
Novak će se u sledećoj rundi boriti sa pobednikom meča Danil Medvedev – Kajld Edmund, Foto: Reuter

ATP MADRID

NOVAK POSLE POBEDE: Srećan sam zbog pobede, baš to mi je trebalo! Ali, Beker se ne vraća! (FOTO) (VIDEO)

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 6.685.828 dolara, a titulu brani Rafael Nadal

Objavljeno:

Novak Đoković je na startu Mastersa u Madridu savaldao Keija Nišikorija sa 7:6, 6:4, ali je novinare više interesovalo da li je istina da se Boris Beker vraća u njegov tim.

- Ne, Boris i ja smo se razišli i trenutno imamo različite puteve. Za sada sam srećan timom koji imam, drago mi je da su se Marjan i Gebhart vratili u moj svakodnevni život - rekao je Đoković.

foto: Fonetap

Novak se potom osvrnuo na veoma kvalitetan meč sa Japancem. - Kei je teniser izuzetnog kvaliteta. Obojica nismo imali mnogo ovakvih mečeva u poslednjih 12 meseci i radovao sam se jednom ovakvom. Bio je ovo perfektan scenario – nisam mogao da zatražim bolji početak turnira. Ovo je bilo baš ono što mi je potrebno za samopouzdanje i moju igru. Srećan sam što sam ostvario ovaj trijumf.

foto: Fonet

Prokomentarisao je i katastrofalan smeč sredinom drugog seta, kada je sa metar zakucao lopticu u mrežu. - Užasno, verovatno najgori udarac u mojoj karijeri - zaključio je Đoković.

On će se u sledećoj rundi boriti sa pobednikom meča Danil Medvedev – Kajld Edmund. Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 6.685.828 dolara, a titulu brani Rafael Nadal.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.