ATP prozvao Novaka i Endija, Đoković je odmah poslao poruku Mariju: Prijatelju, ovo ne smemo da im dozvolimo! (VIDEO)
Endi Mari i Novak Đoković su veliki rivali, ali prijatelji pre svega, Foto: Reuters

Zove ga na teren

ATP prozvao Novaka i Endija, Đoković je odmah poslao poruku Mariju: Prijatelju, ovo ne smemo da im dozvolimo! (VIDEO)

Srpski teniser je još jedno pokazao kakav je šaljivdžija, ali i sportsmen

Objavljeno:

Možda Novak Đoković i Endi Mari jesu veliki rivali, ali su i prijatelji koji se poznaju još od malih nogu i igraju jedan protiv drugog, ali sada odavno nisu ukrstili rekete i njihovi dueli počeli su svima da nedostaju.

Srbin i Škot su u prethodnom periodu imali mnogo problema sa povredama, obojica su posle Vimbldona prošle godine otišli na dugotrajne pauze zbog povreda, i dok je naš teniser pokušavao, za sada neuspešno da se vrati, Škot nije igrao nijedan meč osim jedne egzibicije u Glazgovu protiv Federera krajem 2017. godine.

A sada, uoči Mastersa u Madridu, ATP tur je odlučio da podseti na njihov čuveni duel u finalu kada je Mari osvojio titulu, i tako poruči koliko njihovi dueli u finalima svima nedostaju uporedivši ih sa likovima iz filmskog serijala "Ratovi zvezda" - Endi Van Kenobi i Novak Skajvoker.

To nije prošlo bez reakcije srpskog tenisera, koji je na Tviteru pozvao svog rivala i prijatelja da se što pre vrati na teren i poželeo mu srećan i brz oporavak.

- Hajde, Endi. Ne smemo da im dozvolimo da o našim mečevima govore u "davno prošlom vremenu". Neka sila bude s tobom tokom oporavka, prijatelju - poručio je Đoković citiravši čuvenu rečenicu iz pomenutog filma.

Inače, on će učestvovati na Mastersu u Madridu, dok će se Mari na teren vratiti tek po okončanju sezone na šljaci, u Hertogenbošu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.