A ŠTA KAŽE BEKER O OBNOVI SARADNJE NOVAKA I VAJDE? Savršeno! Marijan je jedan od najboljih trenera ikad!
Boris Beker i Marijan Vajda dok su bili treneri Novaka Đokovića, Foto: Fonetap

Ubitačan tandem

A ŠTA KAŽE BEKER O OBNOVI SARADNJE NOVAKA I VAJDE? Savršeno! Marijan je jedan od najboljih trenera ikad!

Nemac hvali odluku srpskog tenisera da vrati svog nekadašnjeg trenera

Objavljeno:

Nekada su zajedno činili fantastični trenerski tandem Novaka Đokovića kada je on harao svetskim tenisom, a sada se samo Marijan Vajda vratio da radi sa Srbinom, dok je Boris Beker i dalje stručni konsultant na Eurosportu.

Legendarni Nemac je pozdravio odluku srpskog tenisera da vrati Slovaka za svog trenera, makar do završetka Rolan Garosa, a to je već u Monte Karlu počelo da daje rezultate.

- Iskreno, kada sam video kako igra u Indijan Velsu i Majamiju, jasno je bilo da mu je promena prekopotrebna. Dobro znam Marijana i on je sigurno jedan od najboljih trenera sa kojima sam radio u životu! On i Novak su bili nerazdvojni godinama i prava je stvar što su se vratili jedan drugom. To je odličan potez! Nadao sam se promeni i ova je savršena. Njegov stil treniranja savršeno odgovara Novaku - rekao je Beker.

Boris Beker i Novak Đoković u vreme saradnje
Boris Beker i Novak Đoković u vreme saradnjefoto: Fonetap

Nemac je posle igračke karijere koja je za divljenje, isto to učinio i kao trener Đokovića i njih dvojica su i po rastanku ostali veliki prijatelji.

- Trener mora da kaže igraču ono što ovaj ne želi da čuje. Novakova snaga je njegov karakter. On nije kompjuter na kojem samo pritisneš dugme i on to primeni. Novak je pametan igrač kojeg moraš da ubediš da je nešto dobro za njega, a kada shvati postane kao mašina - jasan je zaključak Bekera.

BONUS VIDEO: Igrači Crvene Zvezde slave sa Delijama 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.