Američki teniser umalo prebio sudiju u Monte Karlu: Nije hteo da prizna da je pogrešio, ovaj skroz izgubio razum! (VIDEO)
Džerod Donaldson je bio besan na sudiju u stolici, Foto: Reuters

Uneo mu se u facu

Američki teniser umalo prebio sudiju u Monte Karlu: Nije hteo da prizna da je pogrešio, ovaj skroz izgubio razum! (VIDEO)

Donaldson je bio skroz u pravu, ali od toga nije imao ništa

Objavljeno:

Džerod Donaldson umalo je isprebijao sudiju na njegovom meču protiv Alberta Ramosa-Vinjolasa na Mastersu u Monte Karlu zbog nedopustive greške koju je napravio.

Američki teniser je toliko izgubio temperament kada arbitar u stolici nije hteo da prizna svoju grešku, jer nije pokazao da je aut posle servisa Španca, iako je svima bilo očigledno da je loptica bila van terena.

Donaldson je pozvao arbitra da siđe na teren i pogleda trag koji je ostavila loptica, međutim, ovaj je i po silasku ostao pri svome i odbijao da prizna da je to taj trag.

Džerod Donaldson se uneo u lice sudiji
Džerod Donaldson se uneo u lice sudijifoto: Reuters

To je izazvalo neviđeni bes Amerikanca koji je počeo da viče i da se unosi sudiji u lice i u jednom trenutku je delovalo kao da će ga zaista udariti, ali je uspeo da se obuzda.

I snimak je pokazao da je bio u pravu, ali u Monte Karlu se ne koristi "hok-aj" sistem, tako da nije imao koristi od toga, osim lične satisfakcije.

Na kraju je i izgubio meč.

BONUS VIDEO: Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.