Da li je Vajda zaista novi Novakov trener? Prve informacije iz tabora Đokovića o obnovi saradnje sa Slovakom! (VIDEO)
Novak Đoković i Marijan Vajda opet sarađuju, Foto: Profimedia

Nije baš tačno

Da li je Vajda zaista novi Novakov trener? Prve informacije iz tabora Đokovića o obnovi saradnje sa Slovakom! (VIDEO)

Tandem koji je ostvario najveće uspehe ponovo "jaše"

Objavljeno:

Novak Đoković će ponovo sarađivati sa Marijanom Vajdom, makar u narednom periodu.

Nakon što je srpski teniser prekinuo saradnju sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom, pozvao je u pomoć svog bivšeg trenera i čoveka sa kojim je stigao do najviših teniskih visina.

Tako su njih dvojica usnimljeni tokom treninga u Marbelji, gde se Srbin priprema za predstojeći Masters u Monte Karlu, što je pokrenulo priče da će Slovak biti ponovo njegov trener u budućnosti.

Međutim, kako javljaju iz Novakovog tima, njih dvojica nisu trenutno dogovorili nikakvu saradnju, niti su pričali o nekim zajedničkim planovima, već je Vajda tu kako bi pomogao u ovom trenutku.

- Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku. Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena - navodi se iz Novakovog tima.

U prethodnom periodu slovački stručnjak je više vremena posvetio vremenu sa porodicom i radom sa svojom ćerkom koja je takođe teniserka, dok je uz Novaka bio uglavnom Boris Beker, sve dok Đoković nije prošle godine rešio da raspusti kompletan stručni štab i angažuje nove ljude što se ispostavilo kao greška.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.