Novak i Marbelja - da li je to TO? (VIDEO)
Foto: Profimedia

KONAČNO

Novak i Marbelja - da li je to TO? (VIDEO)

Oči celog sveta uprte su u ovog čoveka...

Objavljeno: 16:32h

Za Novaka Đokovića odmor je završen, vratio se treninzima, i to na šljaci. Počeo je da se priprema za turnir u Monte Karlu, prvi ovosezonski masters na toj podlozi.

Naš as vežba u Marbelji, gde pokušava da podigne formu na znatno viši nivo, u odnosu na prethodna dva turnira kada je ispadao u drugom kolu (na prvoj prepreci za njega, jer je i dalje dobro kotiran na ATP listi).

Ono što upada u oko je i činjenica da i pored toga što je naredni turnir bukvalno "na njegovom kućnom pragu", Nole se odlučio za ovo rajsko letovalište u Španiji, za koje smo pisali da bi trebalo da postane naredni dom porodice Đoković.

Inače, Nole je mnogo puta sa porodicom išao u mesto u kome živi Pepe Imaz, što zbog letovališta, što iz drugih razloga, a ovoga puta se odlučio da tamo obitava i trenira pred takmičenje u kneževini na jugu Francuske.

Valja podsetiti i da je Novak prethodnih dana ostao bez oba trenera. Nastupiće sam, a još uvek ne znamo ko bi mogao da mu bude eventualna podrška iz boksa.

Masters u Monte Karlu počinje 15. aprila.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević vam čestita praznike i poziva da uz Kurir uzmete vredan poklon - osveštano raspeće Isusovo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.