RASPAD ĐOKOVIĆEVOG STRUČNOG ŠTABA: Posle Agasija prekinuta saradnja i sa Štepanekom!
Novak Đoković je prekinuo saradnju i sa Radekom Štepanekom, Foto: EPA / Lukas Coch

nIJE IŠLO

RASPAD ĐOKOVIĆEVOG STRUČNOG ŠTABA: Posle Agasija prekinuta saradnja i sa Štepanekom!

Srpski teniser je okončao saradnju sa obojicom trenera

Objavljeno: 13:16h

Novak Đoković ostao je bez obojice trenera sa kojima je počeo sezonu.

Nakon odlaska Andrea Agasija sa mesta prvog trenera zbog neslaganja, sada je došlo do razlaza i sa Radekom Štepanekom koji se priključio stručnom štabu i svakodnevno radio sa srpskim teniserom od kada je u oktobru završio igračku karijeru.

Andre Agasi i Radek Štepanek u Đokovićevom boksu
Andre Agasi i Radek Štepanek u Đokovićevom boksufoto: EPA/Dean Lewins

- Posle turnira u Majamiju Novak Đoković i njegov teniski trener Radek Štepanek odlučili su da završe saradnju. Privatni odnosi sa Radekom su bili i ostaće izvanredni, a Novak je uživao da radi sa njim i uči od njega. Izuzetno je zahvalan na podršci koju je dobijao od Radeka tokom proteklog perioda. Novak ostaje fokusiran na napredak, i željan je da se vrati jači i odlučniji posle dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru.

U isto vreme, Novak konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu. Đoković će posle kratkog odmora sa porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire - poručeno je iz Đokovićevog PR tima.

Jasno je bilo od samog starta sezone da nešto nije funkcionisalo kako bi trebalo bez obzira na to što je Srbin imao problem sa povredom lakta zbog koje je propustio drugu polovinu 2017. godine i posle Australijan opena išao i na operaciju.

Novak Đoković i Radek Štepanek
Novak Đoković i Radek Štepanekfoto: Fonet

Ipak, usledili si potom porazi u prvim mečevima na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, a posebno je zabrinula prilično loša igra bivšeg svetskog broja jedan u tim duelima.

Prošlog vikenda je najpre usledio razlaz sa Andreom Agasijem, a sada i sa Štepanekom, što znači da će Đoković morati da se da u potragu za novim trenerom i to što pre.

BONUS VIDEO: Frka u Pioniru na poluvremenu meča Crvena zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.