SVE JE ISPLIVALO NA POVRŠINU: Novak i Agasi se žestoko posvađali, a ovo su razlozi za to!
Foto: EPA / Mark Cristino

Klupko se odmotava

SVE JE ISPLIVALO NA POVRŠINU: Novak i Agasi se žestoko posvađali, a ovo su razlozi za to!

U javnosti su počeli da cure problemi koji su postojali među njima dvojicom

Objavljeno: 08:44h

Mnogobrojni fanovi i navijači Novaka Đokovića bili su u šoku kada je u subotu obelodanjeno da je njegova saradnja sa legendarnim Andreom Agasijem okončana.

Nekako nenajavljeno, iako je bilo jasno da sa srpskim teniserom nešto ne štima posle tri uzastopna poraza, legendarni bivši američki teniser je objavio da je njihova međusobna saradnja okončana usled neslaganja u stavovima.

- Sa iskreno najboljim namerama sam hteo da pomognem Đokoviću. Međutim, prečesto se dešavalo da se uopšte ne slažemo oko nekih stvari. Želim mu sve najbolje u karijeri - rekao je Agasi.

Andre Agasi i Novak Đoković
Andre Agasi i Novak Đokovićfoto: Fonet

U međuvremenu u javnosti su počele da se pojavljuju informacije o tome do kakvog sukoba je došlo tačno između njih dvojice i zbog čega.

Tako jedan nemački medij prenosi da je do sukoba došlo kada je Novak boravio u Las Vegasu početkom marta, uoči turnira u Indijan Velsu.

- Agasi se nervirao zbog toga što Novak nije uvažavao skoro nijedan njegov savet. Nekoliko puta su se posvađali, a najžešće je bilo pred Masters u Indijan Velsu početkom marta. Agasi je sugerisao Đokoviću da preskoči turnir u Indijan Velsu, jer je video da nije spreman. Međutim, Novak nije hteo ni da čuje. Iako je manje od mesec dana pre toga operisao lakat, smatrao je da može da se takmiči. Agasi je besan napustio trening i već tada je doneo odluku o prekidu saradnje - tvrdi jedan nemački portal.

Da je bilo nečega može se zaključiti i na osnovu toga što Agasi potom nije bio uz Novaka na Mastersu u Indijan Velsu, iako živi nedaleko odatle, dok nije potom putovao ni Masters u Majamiju.

Na oba turnira Đoković je zabeležio poraze u prvim kolima.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle poraza od Reala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.