Federerovi planovi za penziju će mnoge iznenaditi: Uzeću decu i sesti na autobus, pa kud nas put odnese! (FOTO)
Rodžer Federer planira da putuje autobusom po Evropi, Foto: Printscreen/Instagram/rogerfederer

Običan čovek

Federerovi planovi za penziju će mnoge iznenaditi: Uzeću decu i sesti na autobus, pa kud nas put odnese! (FOTO)

Švajcarac je još jednom pokazao da je prilično običan i skroman čovek van teniskog terena

Objavljeno:

Za mnoge najbolji teniser u istoriji Rodžer Federer i dalje nema nameru da okači "reket i patike o klin", ali hteo on ili ne, neminovno je da mu se kraj karijere na neki način bliži, iako on u poslednje vreme igra kao u najboljim danima.

No pitanja o tome šta će raditi kada jednom bude prestao da aktivno igra tenis se nekako sama nameću, a o tim nekim svojim planovima za "penzionersku budućnost", Švajcarac je govorio u intervjuu za jedan medij u njegovoj zemlji.

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer) on

Možda i čudno deluje za jednog tenisera kome se čitava karijera svodi na putovanja s jednog turnira na drugi, iz jedne zemlje u drugu, s jednog kontinenta na drugi, da Federer želi još da putuje, ali ovog puta kao turista.

- Voleo bih da obiđem neka mesta u Aziji, Australiji, Južnoj Africi, možda u Južnoj Americi. Postoji toliko mesta koje vredi obići - rekao je Federer, a potom iznenadio i time kako bi voleo da ide na putovanja.

- Takođe bih voleo na putovanje Evropom autobusom ili kolima. Voleo bih da u jednom mestu budem barem 6 nedelja.

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer) on

Dakle, plan je već napravio, a planira to da učini zajedno sa porodicom sa kojom ne provodi vremena koliko bi želeo zbog silnih obaveza koje ima.

- Verovatno ću povesti i decu. Ali, naravno moraju da idu i u školu. Naravno,osim toga što želim da putujem, željno iščekujem i vreme koje ću duže provoditi sa njima u Švajcarskoj - rekao je Federer, koji je za kraj još jednom stavio do znanja da ipak i dalje je daleko razmišljanje o penziji.

BONUS VIDEO: Izjava navijača Srbije koji je došao u Kovilovo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.