NJU GLEDAJU I ONI KOJI MRZE TENIS! Pogledajte šta se dešava sa pozadinom olimpijske šampionke dok trči po terenu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Rhona Wise

BOMBICA!

NJU GLEDAJU I ONI KOJI MRZE TENIS! Pogledajte šta se dešava sa pozadinom olimpijske šampionke dok trči po terenu! (FOTO) (VIDEO)

- Konačno! Bila sam mirnija i samo realizovala ponuđeno - rekla je Monika, koja je Portoriku 2016. godine donela istorijsko zlato na Olimpijskim igrama u Riju

Objavljeno:

Monika Puj (24) rodila se u Portoriku, ali gotovo ceo život živi na Floridi. Uz tenis koji igra, njen izgled je samo bonus za celokupnu sliku teniserke za koju baš niko ne želi da ode ranije kući sa aktuelnog mastersa...

Ona je prošla u 4. kolo WTA turnira u Majamiju pošto je pobedila Grkinju Mariju Sakari sa 6-3, 7-5. U prethodnih pet nastupa u Majamiju Portorikanka nije prošla dalje od drugog kola.

- Konačno! Bila sam mirnija i samo realizovala ponuđeno - rekla je Monika, koja je Portoriku 2016. godine donela istorijsko zlato na Olimpijskim igrama u Riju.

U Majamiju je kao kod kuće, vole je i navijači, a ima velku šansu da prođe u četvrtfinale jer ide na kvalifikantkinuu, 93. teniserku sveta Amerikanku Danijel Kolins.

A, pogledajte i kakvim "ljudskim" atributima raspolaže, pored onih teniskih.

BONUS VIDEO: Stanje u Kovilovu pred meč tzv. Kosova i Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.