SVEČANI I VELIKI POVRATAK MAMA NA DAN ŽENA: Prvi meč Serene posle porođaja i ponovo je gladna trofeja! (VIDEO)
Serena je odigrala prvi takmičarski meč posle porođaja, Foto: AP

Ponovo je tu

SVEČANI I VELIKI POVRATAK MAMA NA DAN ŽENA: Prvi meč Serene posle porođaja i ponovo je gladna trofeja! (VIDEO)

Mame nisu mogle da izgube 8. marta

Objavljeno:

Glavna vest dana u svetu tenisa jeste trijumfalni povratak Serene Vilijams takmičarskom tenisu posle više od godinu dana pauze zbog porođaja.

Kao da se namestilo da svoj prvi meč nakon rođenja ćerkice i oporavka od izuzetno teškog porođaja kada joj je i život bio ugrožen, najtrofejnija teniserka u open eri odigra baš na Dan žena, 8. marta.

A videlo se da nije odigrala pravi takmičarski meč 14 meseci, ali samo na početku duela, kada joj je Zarina Dijas pravila probleme. Međutim, došlo je do buđenja i u nastavku smo mogli da vidimo makar delove one stare Serenine igre kojom je dominirala ženskim tenisom.

Na kraju rezulta 7:5, 6:2 po setovima i plasman u drugo kolo gde je čeka Kiki Bertens.

Još jedna mama među teniserkama je u Indijan Velsu na Dan žena ostvarila pobedu. Viktorija Azarenka, koja je takođe prethodnih meseci slabo igrala i obraćala pažnju na tenis usled privatnih problema izazvanih borbom za starateljstvo nad sinom.

Ipak, sada je fokusirana na "beli sport" i to je osetila Heder Votson koja nije uspela da pruži ozbiljniji otpor Beloruskinji 6:4, 6:2. Vika će u narednom kolu igrati protiv šampionke US opena, Sloun Stivens.

BONUS VIDEO: Deka poklonio cveće Ivani Španović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.