GROZOTE I RAFALNA PALJBA PO ĐOKOVIĆIMA: Srbi, zar je moguće da ovako pljujete po Novaku i zbog potpuno beznačajnih stvari?! (FOTO) (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia, Espreso ilustracija

mi smo bez komentara

GROZOTE I RAFALNA PALJBA PO ĐOKOVIĆIMA: Srbi, zar je moguće da ovako pljujete po Novaku i zbog potpuno beznačajnih stvari?! (FOTO) (VIDEO)

U međuvremenu, informacija od selidbi je demantovana od strane PR tima najboljeg srpskog tenisera

Objavljeno: 16:23h

Novak Đoković je prijavljen za turnir u Indijan Velsu, mestu koje mu je donelo trofeje, sjajne partije i dobar provod na terenu.

Višemilionska armija navijača nada se da neće videti scene iz januara, kada je obnovio povredu lakta, te napravio još jednu pauzu.

Godine čine svoje, ali je naš snažni teniser spreman da se vrati u punoj snazi.

Redakcija Espresa je nedavno plasirala informaciju da će se Novak uskoro preseliti u Marbelju, ali je to slavni sportista demantovao preko svog PR tima.

Međutim, ono što je svima "zapalo za oko" jesu i komentari određenih čitalaca vezanih za preseljenje iz Monte Karla.

Bez daljih najava, ostavićemo vas da čitate najgore komentare na potpuno "beznačajnu" stvar, a vezana je za jednog od najvećih sportista sa naših prostora, odnosnu selidbu koja se po svemu sudeći, neće ni desiti.

1 / 9 Foto: Printscreen / Espreso.co.rs

- Ogromna većina tenisera su samo teniseri. Čime god se bude bavio, biće uspešan. Verujem da će to biti ovde u Srbiji, jer se najlepše oseća u svojoj zemlji. Od 12. godine se smuca po svetu, mislim da će se vratiti među svoj narod, koji ga obožava - poručio je Srđan Đoković nedavno u jednom intervjuu.

Mi smo ostali bez komentara...

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača Zvezde tokom derbija sa Vojvodinom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.