Bernard Tomić u centru jezivog skandala: Drogirali devojku usred noćnog kluba, jadnica završila u bolnici! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

strašno

Bernard Tomić u centru jezivog skandala: Drogirali devojku usred noćnog kluba, jadnica završila u bolnici! (FOTO) (VIDEO)

Ovo nije prvi put da je u "žiži" javnosti, ali se naredni slučaj razlikuje od svih drugih

Objavljeno:

Australijski teniser sa balkanskim korenima, Bernard Tomić, našao se u centru skandala koji može da poremeti njegovu sportsku karijeru.

Ovo nije prvi put da je u "žiži" javnosti, ali se naredni slučaj razlikuje od svih drugih.

Reč je o noći u klubu "Spavaća soba" gde je Tomić bio sa prijateljima, a isti ti ljudi su optuženi da su jednoj devojci sipali "drogu za silovanje" u piće, odnosno "Špansku mušicu".

Mediji u Australiji pišu da je devojka po imenu Pejdž Mekarti boravila u bolnici zbog nekog opijata koji joj je stavljen u piće.

foto: AP

- Svesni smo priča o potencijalnom incidentu koji se dogodio, i želimo da istaknemo da smo duboko zabrinuti, shvatajući ozbiljnost situacije. Ali smo i, isto tako, pregledali snimke na kojima se nalazi gospođica Mekarti i nema ni indicija da je neko mogao nešto da joj ubaci u piće", navodi se u saopštenju noćog kluba pod imenom - "Spavaća soba".

Policija će dalje raditi svoj posao, a videćemo hoće li se sam Tomić oglašavati povodom ove priče.

BONUS VIDEO: Hapšenje navijača Zvezde tokom derbija sa Vojvodinom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.