NOVAKU PAKLENI POKLON ZA POVRATAK: Đoković odavno nije imao teži žreb na nekom turniru!
Novak Đoković se u Indijan Velsu vraća na teren posle operacije, Foto: Reuters

Nije moglo gore

NOVAKU PAKLENI POKLON ZA POVRATAK: Đoković odavno nije imao teži žreb na nekom turniru!

Najbolji srpski teniser se posle operativnog zahvata i oporavka vraća na teren

Objavljeno: 15:52h

Novak Đoković se vraća na teren na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, a sada je saznao i kakav mu je žreb na turniru u Kaliforniji.

Najbolji srpski teniser je postavljen za 10. nosioca i u prvom koluće biti slobodan, a potom ga u drugom očekuje susret protiv nekog od kvalifikanata.

Ali to je sve od lakog posla što se može reći, jer odmah potom kreće trnovit put ka finalu, gde ga po projekciji čeka Rodžer Federer.

Novak Đoković samo u 2. kolu ima lakog protivnika
Novak Đoković samo u 2. kolu ima lakog protivnikafoto: Fonetap

Ipak, pre toga moraće da pobedi neke druge teške rivale koji mu stoje na tom putu poput Keija Nišikorija u 3. kolu, potom Del Potra u osmini finala, a u čletvrtfinalu bi trebalo da ga čeka Aleksandar Zverev. Eventualno polufinale bi igrao protiv Marina Čilića.

Pored Novaka, na turniru u Indijan Velsu će učestvovati i Filip Krajinović, Viktor Troicki, Laslo Đere i Dušan Lajović.

Krajinović je takođe slobodan u 1. kolu, a potom ide na boljeg i meča Per - kvalifikant, dok mu u 3. sledi najteža moguća prepreka u vidu Federera. Troicki put počinje protiv Frušoviča, a u 2. kolu mu sledi meč protiv Čilića. Lajović počinje protiv Lukaša Lacka, a žreb mu je već u 2. kolu doneo Đokovićevog dželata iz Melburna, Hjeon Čunga. Laslo Đere igraće protiv kvalifikanta, a potom mu je potencijalni protivnik Kolšrajber.

Inače, Đoković je već sa Krajinovićem odradio u utorak prvi trening na terenima Indijan Velsa.

- Nakon mesec i po dana pauze i uspešne operacije lakta Novak će po planu nastaviti sezonu. Prvi Masters turnir u 2018. godini, ''BNP Paribas Open'' održaće se od 8. do 18. marta u kalifornijskom gradu Indijen Velsu. Nole je postavljen za 10. nosioca turnira, pa će na startu biti slobodan. Trenutno 13. teniser sveta u drugom kolu čeka pobednika susreta između dva kvalifikanta - navodi se na zvaničnom sajtu.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.