NISAM ZAVRŠIO SA TENISOM! Endi Mari se polako oporavlja i najavljuje povratak pre Vimbldona! (FOTO)
Endi Mari trostruki grend slem šampion, Foto: AP

OPORAVAK IDE PO PLANU

NISAM ZAVRŠIO SA TENISOM! Endi Mari se polako oporavlja i najavljuje povratak pre Vimbldona! (FOTO)

Mislim da ću, posle oporavka, moći da pružim 95% onoga što sam pružao u najboljim danima

Objavljeno:

Endi Mari trostruki grend slem šampion koji je trenutno 21. na ATP listi nije igrao takmičarski meč od Vimbldona 2017, a zimska egzibicija u Abu Dabiju, kada je na tamošnji turnir "uleteo" umesto Novaka Đokovića, nije mu dala dovoljno povoda za optimizam.

Kuk ga je sve više mučio, pa je najpre odustao od Australijan opena, da bi potom bio podvrgnut hirurškom zahvatu u Melburnu.

Prema navodima BBC-a ovog četvrtka, 30-godišnji Marej bi mogao i pre "travnatog dela sezone", koja počinje u junu, pred Vimbldon koji je na programu od 2. jula, da se vrati "belom sportu". Neimenovani izvori, naime, navode da se škotski teniser oseća sve bolje i da se oporavak odvija brže od planiranog.

Објава коју дели Andy Murray (@andymurray) дана

- Nisam završio sa tenisom, nadmetaću se na najvišem nivou, ponovo. Veoma sam optimističan u vezi sa mojom karijerom, operacija je prošla veoma dobro, zbog čega sam izuzetno srećan. Mislim da ću, posle oporavka, moći da pružim 95% onoga što sam pružao u najboljim danima, a verujem da će to biti dovoljno da se nadmećem na najvećem nivou. Plan mi je da se vratim, otprilike, kada počne deo sezone na travnatim terenima. Možda i pre toga, ali svakako neću žuriti. Želim da i sam znam da, kada dođe trenutak za povratak, da sam potpuno spreman - rekao je Marej posle januarskog hirurškog zahvata na kuku.

BONUS VIDEO: Zabranjeni stigli na stadion Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.