Đoković o saradnji Federera i Ljubičića: Biće čudno, Ivan me jako dobro poznaje!

ne plaši se jakog tandema

Đoković o saradnji Federera i Ljubičića: Biće čudno, Ivan me jako dobro poznaje!

Srpski teniser u ponedeljak startuje na turniru u Dohi
Objavljeno:

Kreće nova teniska sezona, a najbolji teniser sveta, Novak Đoković prvi turnir u 2016. godini odigraće u Dohi. Na konferenciji pred start turnira, pored očekivanja za narednu sezonu, novinare je zanimalo i kakav je stav Đokovića o odluci Rodžera Federera da angažuje Ivana Ljubičića za svog trenera.

- Da, iskreno, biće čudno (videti Ljubičića na tom mestu), ali sa druge strane, mi smo svi profesionalci. Ljubičić poznaje moju igru, poznaje igru svih Rodžerovih protivnika i mislim da je to jedan od razloga što ga je Rodžer angažovao. - Tek treba svi da vidimo hoće li ta saradnja uspeti ili ne, a ja im želim sve najbolje. Ivan je sjajan čovek, veoma miran i staložen, siguran sam da Rodžer zna zašto ga je zaposlio - rekao je Đoković na konferenciji za medije u Dohi pred početak turnira iz Serije 250.
Takođe, najbolji teniser sveta rekao je da se dobro odmorio i da je uzbuđen pred start nove sezone - Gren slem turniri i Olimpijske igre moj su prioritet, ali sezona je duga i ne mogu ništa da predvidim ili da garantujem. Naravno, pokušaću da osvojim svaki turnir na kojem igram, to je stav koji imam - zaključio je prvi reket sveta.
Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 1.283.855 dolara, a Đokoviću će to biti jedini pripremni turnir za Australijan open – prošle godine u Kataru je ispao u četvrtfinalu, što je jedini put u 2015. da nije došao barem do finala. Prvi meč Novak će igrati u ponedeljak od 15.30 sati, a protivnik će mu biti Dastin Braun, čovek koji je pobedio Rafaela Nadala na prošlogodišnjem Vimbldonu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.