Leptirići u stomaku, nedostajanje, naplata starih dugova... OVO JE NOVAK KAKVOG NISTE DO SAD VIDELI! (FOTO)
Novak je zadovoljan stvarima u životu, na žalost, na terenu sad i ne ide baš najbolje, Foto: Reuter

NOLE IZ DRUGOG UGLA

Leptirići u stomaku, nedostajanje, naplata starih dugova... OVO JE NOVAK KAKVOG NISTE DO SAD VIDELI! (FOTO)

Srpski teniser otkrio je neke stvari koje će i te kako interesovati višemilionsku armiju navijača

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser i čovek koji je ovu naciju podigao u više stavki na pijadestal, Novak Đoković, sjajno je krenuo u Melburnu, međutim...

Našao se novi / stari problem, povreda lakta koja ga je udaljila ponovo sa terena.

Stigao je do trećeg kola Australijan opena, ali ga je izbacio novi "vunderkid", Hjeon Čung.

Ipak, u intervjuu za "52.rs", upoznali smo novog Đokovića, onog koji i ne priča toliko o privatnom životu koji zanima milione navijača širom sveta.

Za početak, osvrnuo se na prinovu Taru i suprugu Jelenu.

- Jelena i ja smo svaki trenutak Tarinog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi. Koliko bola i nesebičnog davanja one prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića. Kakav blagoslov... Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan – rekao je Đoković povodom rođenja ćerke.

Novak tvrdi da mu je žao što manje vremena provodi u Srbiji, ali da svaki put kada dođe, "zaigraju leptirići u stomaku".

- U poslednjih desetak godina ne boravim toliko često u Srbiji, ali svaki put kada se vratim, osetim leptiriće u stomaku. Vraćaju mi se emocije iz detinjstva. Čovek može da proputuje ceo svet, ali kada je kod kuće, to je zaista poseban osećaj – rekao je proslavljeni teniser.

Zna da nije na nivou na kom je bio u svom "prajm tajmu" kada mu bukvalno niko nije mogao ništ.

foto: AP

- Nisam ni blizu svog najboljeg izdanja. Svestan sam gde sam, ali i gde želim da budem, a to je prvo mesto. Zahvalan sam što tokom karijere nisam imao mnogo povreda. Nikada se nisam podvrgao bilo kakvoj operaciji, verovatno zbog sopstvenog životnog stava koji mi je još od malih nogu usadila Jelena Genčić. Taj princip uvek sam negovao i verujem da su me, upravo zahvaljujući tome, povrede zaobilazile. Jedini sam od tenisera u vrhu koji nije imao pauzu dužu od mesec dana. Sada, izgleda, sve dolazi na naplatu. Telo mi šalje poruke da nešto moram da promenim i da ovako ne mogu da nastavim – izjavio je na konferenciji nedavno jedva suzdržavajući suze, ali spreman da otkrije ono što je mesecima nosio u sebi.

Iako su posle Australijan opena izbili novi problemi, on je pre takmičenja u Melburnu rekao sledeće.

- Ne mogu da prestanem da se smejem, nedostajalo mi je sve ovo. Nikada nisam ni pomislio da se neću vratiti. Učinio sam sve što sam mogao da opet zaigram na najvišem nivou - naveo je Novak.

(Espreso.co.rs / www.52.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.