DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Najbolja je na svetu, igra u finalu Australijan opena, a nema sponzora za opremu?! (FOTO)
Simona Halep nema sponzora na svojoj opremi, Foto: AP

Deluje nemoguće

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Najbolja je na svetu, igra u finalu Australijan opena, a nema sponzora za opremu?! (FOTO)

Gotovo neverovatno zvuči da u današnjem vrhunskom sportu neko ima ovakvu situaciju

Objavljeno:

Simona Halep se, posle povlačenja Serene Vilijams na porodiljsko odsustvo, nekako izborila da je nasledi na teniskom tronu.

Rumunka se izborila se konkurencijom i sada već mesecima suvereno vlada na prvom mestu WTA liste, iako i dalje čeka na svoju prvu Gren slem titulu u karijeri.

Simona Halep već mesecima je prva na WTA listi
Simona Halep već mesecima je prva na WTA listifoto: AP

Priliku da je konačno osvoji imaće u subotu kada se u finalu Australijan opena sastaje sa Karolinom Voznijacki, ali to nije tema ovog teksta.

Tema je ono što deluje nezamislivo, pogotovo u današnjem tenisu, a to je da najbolja teniserka sveta je odigrala čitav turnir bez sponzora opreme.

Njena haljina nema oznaku nijednog od renomiranih sportskih brendova, kao ni njen kačket, niti bilo šta drugo osim patika i reketa.

Simona Halep još nije osvojila Gren slem titulu
Simona Halep još nije osvojila Gren slem titulufoto: Fonetap

Bizarno, neobično, iznenađujuće... Mnogi bi to rekli, s obzirom na to da u današnjem sportu svoje sponzore opreme imaju i oni koji se nikad neće približiti nekom vrhunskom rezultatu, a kako to da ona nema.

Razlog za sve to jeste što je ona po isteku četvorogodišnje saradnje sa Adidasom odbila ponudu za nastavak jer nisu hteli da ispune njene finansijske uslove koje je iznela pred njih.

Zato je ove godine na Australijan openu čak koristila vizir sa logom prvog Gren slema sezone koji se kupuje u bilo kom fan šopu u okviru kompleksa.

Ipak, to će se promeniti već od narednog turnira koji bude igrala, jer je dogovorila sve uslove četvorogodišnje saradnje sa Adidasovim najvećim konkurentom, Najkijem, koji će joj davati 1.700.000 dolara na godišnjem nivou.

A nemački gigant sad može da crkne od muke kad nije znao da ceni ono što ima!

BONUS VIDEO: Kvame Von posle debija za Partizan

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.