KAD MISLIŠ DA NE MOŽE GORE! UVEK MOŽE! Beker izgubio pehare sa Vimbldona i Australijan opena, a hteo da ih proda da vrati dugove!
Boris Beker želi da proda trofeje da bi vratio dugove, Foto: EPA/Flavio lo Scalzo

Nesreća ne ide sama

KAD MISLIŠ DA NE MOŽE GORE! UVEK MOŽE! Beker izgubio pehare sa Vimbldona i Australijan opena, a hteo da ih proda da vrati dugove!

Bivši nemački teniser je zatražio pomoć u njihovom pronalasku

Objavljeno:

Boris Beker se nalazi u nebranom grožđu još od kada je prošlog leta morao da proglasi bankrot i sada na sve načine pokušava da vrati dugove i potraživanja prema jednoj privatnoj londonskoj banci.

Bivši trener Novaka Đokovića je zato odlučio da proda najvažnije trofeje koje je osvojio tokom karijere, ali je tu iskrsao novi problem - izgubio ih je.

Bivši svetski broj 1 i šestostruki Gren slem šampion ne može da pronađe čak pet trofeja koje je osvojio na najvećim turnirima - dva sa Australijan opena i tri sa Vimbldona, uz zlatnu olimpijsku medalju.

Boris Beker je izgubio 2 pehara sa Australijan opena, 3 sa Vimbldona i olimpijsku zlatnu medalju
Boris Beker je izgubio 2 pehara sa Australijan opena, 3 sa Vimbldona i olimpijsku zlatnu medaljufoto: EPA/Flavio lo Scalzo

- Gospodin Beker ne može da se seti gde je stavio trofeje - objavljeno je u zajedničkom saopštenju Bekera i njegovih stečajnih upravnika iz Londona.

Beker planira da prodajom tih trofeja pokrije deo dugovanja za naredne tri godine, a sada je zatražio pomoć u njihovom pronalasku.

Prvi ljudi Vimbldona, Nemačke teniske asocijacije, Američke teniske asocijacije, Australijske teniske asocijacije i Kuće slavnih su se oglasili i naveli da oni ne poseduju te trofeje, odnosno, da oni nisu kod njih.

Boris Beker bi prodajom trofeja mogao da vrati dugove za naredne 3 godine
Boris Beker bi prodajom trofeja mogao da vrati dugove za naredne 3 godinefoto: EPA/Flavio lo Scalzo

- Trenutno radimo na tome da lociramo i povratimo pehare sa Australian Opena i Vimbldona, kako bismo naplatili potraživanja dugova za naredne tri godine. Takođe, nastavljamo i istrau povodom pronalaženja nekretnina i ostalih vrednosti koje su u vlasništvu gospodina Bekera, u Ujedinjenom Kraljevstvu i ostatku sveta - rekao je Mark Ford, predstavnik kompanije Smit i Vilijamson, koja vodi stečajni postupak.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U SVLAČIONICI CRVENE ZVEZDE: Kanga i Donald izveli trbušni ples uz narodnjake

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.