Rafael jači od Leonarda, a nisu u pitanju Nindža kornjače! Prsata Hrvatica bila na pragu senzacije protiv uplakane Voznijacki! (FOTO) (VIDEO)
Rafael Nadal i Karolina Voznijacki su pobedili u 2. kolu Australijan opena, Foto: AP/EPA/Dean Lewins

Australijan open, 3. dan

Rafael jači od Leonarda, a nisu u pitanju Nindža kornjače! Prsata Hrvatica bila na pragu senzacije protiv uplakane Voznijacki! (FOTO) (VIDEO)

Malo je nedostajalo da vidimo najveći šok dosadašnjeg turnira u Melburnu

Objavljeno:

Završen je i treći takmičarski dan na Australijan openu, a čini se kako takmičenje odmiče dešava se sve manje iznenađenja, u obe konkurencije.

Rafael Nadal, iako rovit od povrede, uspeo je da preskoči prepreku u vidu Leonarda Majera 6:3, 6:4, 7:6, u duelu koji je zbog imena dvojice tenisera nama u redakciji Espresa izgledao kao okršaj "Nindža kornjača".

Uz španskog tenisera, trijumfe su ostvarili i Kirjos protiv našeg Troickog, Karlović, Džumhur, Conga posle velike borbe u pet setova, a istu golgotu je morao da prođe i Dimitrov protiv Mekdonalda.

U ženskoj konkurenciji zamalo da vidimo najveći šok turnira, jer je druga igračica sveta, Karolina Voznijacki bila na ivici ambisa i eliminacije od javnosti nepoznate Hrvatice, 21-godišnje Jane Fet.

Jana Fet je bila na pragu senzacije
Jana Fet je bila na pragu senzacijefoto: AP

Ova 119. igračica planete vodila je 1:0 u setovima i u trećem setu imala prednost 5:1 i imala dve meč lopte, ali ništa od toga nije iskoristila i potom kako to obično biva, doživela potpuni krah.

Dankinja je počela neverovatni preokret koji se završio pobedom, ali i njenim suzama iz neverice šta je uspela da uradi.

Ipak, bilo je drugih nekih iznenađenja u ženskoj konkurenciji, ispala je 18. igračica planete, Pavljučenko, od 94. na svetu Katerine Bondarenko, potom poraz 12. teniserke na WTA listi Julije Gergeš od Aliz Korne...

Od favorita su do trijumfa stigle Ribarikova, Svitolina, Suarez Navaro, Ostapenko...

Australijan open - 2. kolo, rezultati trećeg dana:

Teniseri

foto: Printscreen/flashscore.com

Teniserke

foto: Printscreen/flashscore.com

BONUS VIDEO: Stefan Marković posle pobede nad Zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.