NOLE PRAVIO ŠOU NA KIRJOSOVOJ EGZIBICIJI: Tražio da bude sudija, a onda s Australijancem priredio iznenađenje publici! (VIDEO)
Novak Đoković je zbijao šale na egzibicionom turniru, Foto: Printscreen/Twitter/@Ashish__TV

Željan je svega

NOLE PRAVIO ŠOU NA KIRJOSOVOJ EGZIBICIJI: Tražio da bude sudija, a onda s Australijancem priredio iznenađenje publici! (VIDEO)

Srpski teniser se sjajno zabavio na jednodnevnoj egzibiciji koja je imala humanitarni karakter

Objavljeno:

Egzibicioni turnir u Melburnu koji se igrao po specifičnim pravilima "Tens taj brejk" i ima humanitarni karakter je završen pobedom Tomaša Berdiha.

Češki teniser je u finalu savladao Rafu Nadala 10:6. Pravila ovog turnira su bila da svaki meč u suštini se igra kao taj-brejk u kome je pobednik prvi igrač koji osvoji 10 poena.

Na turniru je učestvovao i Novak Đoković koji je odmah na startu izgubio od Lejtona Hjuita, ali ga to nije sprečilo da u nastavku ostane pored terena i zabavlja publiku na sebi svojstven način.

Tako je osim ćaskanja i zezanja sa Nadalom i legendarnim Petom Kešom koji je bio voditelj programa, u jednom trenutku zaseo u stolicu glavnog sudije i delio pravdu, a potom se ljutio zašto ne može da ostane do kraja.

Pravo iznenađenje je priredio zajedno sa jednim od organizatora turnira, Nikom Kirjosom, kada su njih dvojica odlučili da pre finala odigraju dubl meč, pa se tako na jednoj strani našao Novak sa Lukasom Puijem, a na drugoj Australijanac sa Timom.

Na kraju su uz mnogo šale na samom terenu, slavili Srbin i Francuz.

Inače sav prihod od ulaznica i TV prava ovog turnira išao je u humanitarnu organizaciju Nika Kirjosa koja se bavi sa problemima dece ometene u razvoju.

BONUS VIDEO: Košarkaši Partizana pozdravljaju obe frakcije Grobara posle meča sa Zadrom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.