SPREMAN SAM! Noletova poruka na Badnji dan od koje nam je srce zaigralo! (FOTO)
Novak Đoković na Australijan openu 2017. godine, Foto: Fonetap

HE'S BACK!

SPREMAN SAM! Noletova poruka na Badnji dan od koje nam je srce zaigralo! (FOTO)

Ovo je nešto što će njegovim navijačima ulepšati dan, praznik

Objavljeno: 10:24h

Strepimo već 8 dana, kao i svi navijači Novaka Đokovića i ljubitelji tenisa, od toga da li će srpski teniser biti spreman za učešće na Australijan openu. Još kada je prošlog petka iznenada odložio povratak na teren posle šestomesečne pauze zbog povrede lakta, jer je ponovo osetio bol, uvukla se zebnja u naša srca, kao i pitanje da li se rehabilitacija i odsustvo sa terena nastavljaju na još duži vremenski period.

NOLE STIGAO U MELBURN! Da li ovo znači da igra na Australijan openu? (FOTO)

foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Međutim, prethodnih dana putem društvenih mreža Srbin je slao pozitivne signale, a sada je stigao jedan kojim kao da najavljuje da će gotovo sigurno igrati na prvom Gren slemu sezone u Melburnu. Srpski teniser je fotografisao bilbord koji najavljuje Otvoreno prvenstvo Australije i uz to napisao: - Spreman sam! Australijan open 2018.

Emotivna ispovest Jelene Đoković: Imala sam tešku trudnoću, a na mene su vikali nesrećni ljudi zbog Novakove loše godine! (FOTO)

Podsećamo da je sadašnji plan da naš igrač nastupi na egzibicionim turnirima 10. i 12. januara kako bi na njima testirao lakat i da će posle toga doneti konačnu odluku, ali dobri i pozitivni signali stižu već sada.

foto: Printscreen/Instagram/djokernole

BONUS VIDEO: Evo kako je izgledao trening Đokovića u Rod Lejver areni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.