SITUACIJA JE VEOMA OZBILJNA: Novak se povukao i sa turnira u Dohi!
Novak Đoković: Kada ćemo ga ponovo videti na terenu?, Foto: AP / Francois Mori

hod po mukama

SITUACIJA JE VEOMA OZBILJNA: Novak se povukao i sa turnira u Dohi!

- Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima - napisao je Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković je, samo dan pošto je odustao od nastupa na revijalnom turniru u Abu Dabiju, objavio da zbog povređenog lakta neće igrati ni na ATP turniru u Dohi.

- Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na petak. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250 - poručio je Đoković rano jutros.

On je naglasio da mu je teško što neće moći da nastupi na turniru gde je prošle sezone u finalu dobro odigrao protiv Mareja.

- Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati. Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta - napisao je Novak.

Đokovićeva pauza zbog povrede lakta traje već 6 meseci, a najavljivano je da će se krajem ove godine ponovo naći na terenu. Povreda se, međutim, izgleda obnovila, i sada niko ne zna kada ćemo ponovo videti Novaka u akciji.

- Tek kada budem 100 odsto spreman da igram u punom intenzitetu, moći ću da krenem sa turnirima. Nadam se da će to uskoro da se dogodi. Želeo bih i da se zahvalim svima na strpljenju i razumevanju - napisao je Đoković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.