Novak pod znakom pitanja za Australijan open, Federerovi navijači likuju: Evo je 20. titula za našeg Rodžera! (FOTO)
Foto: EPA/Will Oliver/Profimedia

Ushićeni zbog povrede

Novak pod znakom pitanja za Australijan open, Federerovi navijači likuju: Evo je 20. titula za našeg Rodžera! (FOTO)

Doduše i neki teniski novinari i analitičari smatraju da bi moglo da se dogodi da Švajcarac nema konkurenciju u Melburnu

Objavljeno:

Novak Đoković je šokirao srpsku i svetsku tenisku javnost odlukom da odloži svoj povratak na teren jer mu se vratio bol u povređenom laktu.

PAKAO! Đoković otkazao učešće u Abu Dabiju, gore vesti nismo mogli ni da sanjamo! (FOTO)

Srpski teniser je odustao od igranja na egzibiciji u Abu Dabiju i rešio da nastavi sa terapijama kako ne bi rizikovao neko novo pogoršanje povrede koja bi ga na još duže odvojila od terena.

Da li je Jelena sve vreme znala? Tajna poruka Novakove supruge pred povlačenje sa turnira u Abu Dabiju! (FOTO)

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Profimedia

Iako je on naveo da je trenutno odustao samo od igranja na egzibiciji u Emiratima, neki strani mediji navode da je pod znakom pitanja i njegovo učešće na prvom Gren slemu sezone u Melburnu.

Gotovo je izvesno da će propustiti turnir u Dohi koji počinje u prvog dana nove godine, ali je najvažnije da li će biti spreman i moći da igra na Australijan openu, gde je rekorder po broju titula.

Ovakve vesti o srpskom teniseru su sa ushićenjem dočekali fanovi Rodžera Federera, koji vide novu šansu da njihov miljenik osvojio još jedan Gren slem u karijeri i odbrani titulu u Australiji.

Odmah su krenuli da se oglašavaju na društvenim mrežama i govore o tome da će turnir u Melburnu biti idealna prilika za 36-godišnjeg Švajcarca da pridoda jubilarni 20. trofej sa četiri najvažnija turnira u tenisu.

Novak Đoković i Rodžer Federer na Australijan openu 2016.
Novak Đoković i Rodžer Federer na Australijan openu 2016.foto: Fonetap

Oni apostrofiraju to da Đoković i Nadal skoro pa sigurno nisu spremni da igraju u melburnu i da je sam njihov nastup pod znakom pitanja, a ista takva situacija bi mogla biti i sa Endijem Marijem, koji je doduše u petak uleteo kao zamena za Đokovića u Abu Dabiju.

Uz sve to i Sten Vavrinka muku muči s kolenom, tako da se može dogoditi da Federer zapravo i ne bude imao konkurenciju na Australijan openu.

BONUS VIDEO: LEGENDA GLEDA NASLEDNIKA: Dejan Stanković prati utakmicu svog sina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.