Novak kao Rodžer! Srbin od sledeće sezone u novom ruhu? (FOTO)
Foto: Beta

promene na vidiku

Novak kao Rodžer! Srbin od sledeće sezone u novom ruhu? (FOTO)

Od početka karijere je nosio takozvane "Barikade" kompanije "Adidas", ali sada se spekuliše da bi mogao da promeni proizvođača i pređe u "Asiks"

Objavljeno:

Kada je Rodžer Federer promenio reket i uzeo onaj sa većom "glavom", mnogi su mislili da je to potez očajnika kojem je karijera na zalasku, ali...

Rezultati su počeli da se pokazuju tri sezone kasnije, posebno kod bekhenda, a kulminacija je stigla u 2017. kada je osvojio sedam titula, među kojima su one sa Australijan opena i Vimbldona.

Švajčarčevim stopama krenuo je najbolji srpski sportista Novak Đoković koji je uveliko priprema za povratak na teren posle šestomesečne pauze – trenutno 12. igrač na ATP listi trenira u Monte Karlu pod budnim okom trenera Andrea Agasija i Radeka Šćepaneka.

KONAČNO, BOBINATOR! Publika u Detroitu poludela, svi se pitaju ZAŠTO GA TRENER SVAKO VEČE NE PUŠTA DA IGRA! (VIDEO) Osim novog trenera, zahvaljujući novinari Kregu O’Šenesiju, koji vodi blog "Brain game tennis" i redovno radi analize za ATP, otkriveno je da Đoković testira novi reket.

Nezvanično, u pitanju je model "Hed Prestiž pro" (HEAD Prestige Pro). - Kada su reketi potpuno crni, znači da je u pitanju testiranje novog modela - napisao je O’Šenesi.

On se trenutno nalazi u 'Kneževini' gde nekoliko dana prati rad srpskog igrača, a u tom periodu su se pojavile informacije da Đoković razmišlja i o promeni patika.

PROMENE NA MARAKANI! Terzić otkrio da jedan od najboljih igrača NAPUŠTA Zvezdu! A to nije sve! (VIDEO) Od početka karijere je nosio takozvane "Barikade" kompanije "Adidas", ali sada se spekuliše da bi mogao da promeni proizvođača i pređe u "Asiks".

- Nastavljam sa treninzima... Nove tehnike, drugačija oprema i mnogo inovacija da unapredim igru i sprečim potencijalne povrede. Super se osećam!! Kako ste vi proveli vikend? - napisao je nedavno na "Fejsbuku". Osvajač 12 Grend slem titula nije igrao od Vimbldona zbog povrede lakta, a vratiće se na egzibiciji u Abu Dabiju. Potom će učestvovati na turniru u Dohi, koji će mu poslužiti kao prava priprema za januarski Australijan open.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić sa bakljom posle plasmana u 1/16 finala Lige Evrope

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.