POVREDA LEĐA JE JAČA OD ŽELJE: Jelena Janković propušta Australijan open!
Foto: Fonet

ŠTETA!

POVREDA LEĐA JE JAČA OD ŽELJE: Jelena Janković propušta Australijan open!

Za ovih 17 godina igranja na VTA turu nikada nisam imala ni dana pravog odmora i zato sada prvi put uživam, između ostalog je navela srpska teniserka

Objavljeno:

Srpska teniserka Jelena Janković neće nastupiti na Australijan openu, prvom Gren slemu koji se održava od 15. do 28. januara naredne godine.

- Rešila sam da odložim povratak na teren, mada nisam sigurna da ću još igrati - rekla je Jankovićeva za Sportski žurnal.

SERENA SE SPREMA ZA PODVIG KOJI NIKO NIJE URADIO: Ako ovo uspe, dileme neće biti koja je najbolja teniserka svih vremena!

Kako sama navodi, problem su leđa.

- Operisala sam ih u oktobru u Madridu, ali još idem na terapije. Zato smatram da je najbolje da sačekam još malo da vidim kako će se razvijati situacija i da li ću moći ponovo da maksimalno treniram - istakla je Jelena.

- Ova zaštita važi šest meseci, tako da bih mogla da se vratim do Indijan Velsa ili Majamija – objašnjava Jankovićeva. Ali o tome sada na razmišljam, primarno mi je da se potpuno oporavim. Za ovih 17 godina igranja na VTA turu nikada nisam imala ni dana pravog odmora i zato sada prvi put uživam.

ON ZNA! Čovek koji je dominirao Australijan openom veruje u Novaka!

- Zato i ne želim ni o čemu da razmišljam, niti se brinem, već da se potpuno odmorim. U srcu bih želela da nastavim karijeru, ali neću sada o tome da donosim odluku - rekla je ona.

BONUS VIDEO: Navijači Kelna pale stolice na Marakani posle utakmice sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.