ON ZNA! Čovek koji je dominirao Australijan openom veruje u Novaka!
Foto: Fonet

i u endija

ON ZNA! Čovek koji je dominirao Australijan openom veruje u Novaka!

Đoković je jedan od najdominantnijih igrača u istoriji Australijen opena, osvojio je šest titula od 2008

Objavljeno:

Legendarni australijski teniser Lejton Hjuit očekuje povratak Novaka Đokovića i Endija Marija u vrh svetskog tenisa.

Srbin je dominirao nekoliko godina, da bi posle prve titule na Rolan Garosu 2016. usledio strmoglav pad i pauza zbog povrede nakon Vimbldona ove godine.

UŽAS U KIJEVU! DIVLJACI! PRETUČENI PREDSTAVNICI PARTIZANA!

S druge strane, Škot je "vladao" ATP listom nakon pomenutog početka Đokovićevog pada, ali je to trajalo samo do kraja prošle godine kada kreće i njegovo posrtanje i problemi sa povredama.

- Ne znam da li će biti dominantni kao što su bili, neće im biti lako da nastave tamo gde su stali, ali ih ja nikad ne bih otpisao. Odlično su igrali u vrelim ali i večernjim uslovima u Australiji, ako preguraju prvu nedelju, onda će ih biti teško pobediti - smatra Hjuit. Đoković je jedan od najdominantnijih igrača u istoriji Australijen opena, osvojio je šest titula od 2008, a na teren bi trebalo da se vrati na egzibicionom turniru Abu Dabiju 28-30. decembra, a prvi zvanični nastup će imati u Dohi 2-7. januara. S druge strane, Mari bi prvi nastup u novoj sezoni trebalo da ima na turniru u Brizbejnu koji počinje 31. decembra.

BONUS VIDEO: JAKE POLICIJSKE SNAGE U NOVOM BEOGRADU: Navijači Kelna zauzeli ceo splav i raširili klupsku zastavu, policija ih čuva

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.