NOVAK NIJE MOJ ŽIVOT! DA JESTE, BIO BIH JADAN! Pepe Imaz otvorio dušu, tvrdi da su njegovi metodi pomogli u osvajanju Rolan Garosa! (FOTO)
Foto: Fonet / Beta

sve je u ljubavi!

NOVAK NIJE MOJ ŽIVOT! DA JESTE, BIO BIH JADAN! Pepe Imaz otvorio dušu, tvrdi da su njegovi metodi pomogli u osvajanju Rolan Garosa! (FOTO)

Saradnik našeg tenisera otkrio je pojedine stvari koje nismo znali

Objavljeno:

Novak Đoković se uskoro vraća na teren posle šestomesečne pauze zbog povrede lakta koju je zaradio na Vimbldonu ove godine.

Srbin će se najpre pojaviti u Dohi na egzibicionom turniru, posle čega će nastaviti u normalnom ritmu da se takmiči sa najboljima i vrati u sam vrh, gde i pripada.

KAKO ĆE AGASI REAGOVATI NA OVO? Pepe Imaz tvrdi da ostaje u Novakovom štabu i poručuje: Univerzum se sjajno posložio!

Đokovićev povremeni saradnik Pepe Imaz često je osporavan u "narodu" i medijima, ali Španac tvrdi da su njegovi metodi pomogli našem igraču da osvoji Rolan Garos.

- Sve se desilo pre pet godina – njegov brat patio je od depresije i nije uspevao da pronađe rešenja. Posle dva meseca Marko je počinjao da se menja i normalno je da se Novak zapitao: Šta se to dešava ovde? Veoma je radoznao i želeo je da zna o čemu je stvar. Nastavio je da igra i da se takmiči, ali umesto da to vidi kao agresivno takmičenje, video je sve na harmoničan način“, rekao je Imaz u intervjuu za El Pais i dodao je:

foto: Fonet

- Njegov karakter počeo je da se usklađuje u skladu sa time, igra je počela da mu evoluira. Sve to je mnogo doprinelo. Osvojio je Rolan Garos, jedini Slem koji mu je nedostajao, sa tim mirom o kojem sam mu ja govorio. Sećam se da sam pred polufinale bio sa njim celu noć i posle skoro četiri sata ‘rada‘ kazao mi je: ‘Pepe, ovo je divno, tako sam blizu svog cilja, ali miran sam, nema nervoze i straha, to je impresivno - istakao je Imaz i rekao da mu ljubav nije donosila pobede, ali je činila da se dobro oseća u svom telu.

PITALI SU AGASIJA ZA PEPEA IMAZA: Ko je to? Nemam kontakt sa tom osobom! Pričam samo sa Novakom!

- Posle te titule u Parizu telo mu je reklo da je dosta. To je kao da se popneš na Everest, izmoren si i, umesto da zabiješ zastavu, neko dođe i kaže ti: ‘Zašto se ne bi popeo još osam hiljada metara?‘ Telo nije bilo spremno za naredne izazove kao što je osvajanje četiri Slema u istoj godini, ali on to nije poštovao - kaže Španac i dodaje:

- Za mene, put ljubavi čini da se osećam dobro. Ako te neko napadne nožem, uzvrati mu milovanjem. Mogu da me zovu glupim, ali meni je draže da živim tako i iskreno me ne boli ako neko ne poštuje moj način razmišljanja - rekao je Imaz.

foto: Fonet

Kaže da je saradnja i dalje "živa" i da ide povremeno na turnire.

- I dalje sarađujemo na isti način kao i pre, ništa se nije promenilo. Odem na poneki turnir kada se uklopimo, kada je njemu to potrebno i kada ja osetim da će biti pozitivno. Sada će on doći ovde u Marbelju i ostaće neko vreme. Postao je otac ponovo i to je divno, pogledajte kako je organizovao vreme, sada može sve vreme da bude sa svojom ćerkicom. Univerzum je udesio stvari na fantastičan način - rekao je Imaz.

A što se tiče priča da je on kriv za Novakove neuspehe?

- Ne želim da se branim, ali Novak nije moj život. Jadan bih ja bio da je to slučaj. Radim sa njim pet godina, ali pojaviće se novi momak, neki Hesus ili Karlos, i sa njim ću deliti sve ovo. Moj život zavisi od ličnog rasta… Kažem da radim s Novakom već pet godina, ali ljudi kao da ne slušaju – pogledajte koje je sve uspehe ostvario za tih pet godina. I da li je onda logično da sam ja kriv? Ne verujem, ali ponavljam, neću da se pravdam jer ljubav ne treba pravdati - istakao je Španac.

BONUS VIDEO: Čišćenje snega na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs / Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.