Ovaj dan su svi fanovi Novaka Đokovića čekali kao ozebao sunce! (FOTO)
Foto: Fonetap

POČINJE!!!

Ovaj dan su svi fanovi Novaka Đokovića čekali kao ozebao sunce! (FOTO)

Trenutno 12. igrač planete, tokom prethodna četiri meseca pauze, zbog povrede desnog lakta uglavnom je radio samo na fizičkoj spremi, jer su mu doktori preporučili da ostavi reket po strani

Objavljeno:

Novak Đoković pali motore za sledeću sezonu. Srpski teniser već po navici meša posao i zadovoljstvo u Beogradu, pa je stigao sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, ali i sa delom stručnog štaba - kondicionim trenerom Markom Panikijem i fizioterapeutom Ulisesom Badijom, pišu Novosti.

Trenutno 12. igrač planete, tokom prethodna četiri meseca pauze, zbog povrede desnog lakta uglavnom je radio samo na fizičkoj spremi, jer su mu doktori preporučili da ostavi reket po strani.

foto: Printscreen/Sportklubn

Nekadašnji broj jedan u utorak je stigao u srpsku prestonicu i počeo sa pripremama za Australijan open na svojim teniskim terenima na Dorćolu. Tu je i prethodnog puta punio pluća trčanjem pored reke.

Navijači Olimpijakosa nikada nisu jače ispoštovali Delije: Ovako ogromna zastava Zvezde ni na Severu nikad nije viđena! (FOTO) (VIDEO)

Novak svakog dana radi i u teretani, a raspored u Beogradu mu je prilično zgusnut zbog privatnih obaveza. Članove stručnog štaba i menadžere je vodio na košarkašku utakmicu između Crvene zvezde i CSKA, na kojoj nije ostao do kraja. Snimao je i zabavne emisije, a u subotu će učestvovati u događaju koji organizuje njegova Fondacija.

Iako je u rodni grad stigao pre svega da proslavi porodičnu slavu Aranđelovdan 21. novembra, naš teniser sa timom pravi planove za narednu sezonu i okviran raspored za uvodne nedelje.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.