Nikada jezivija ispovest Jelene Dokić: Otac me je skidao do brusa i tukao kaišem! Umalo da oslepim od batina!
Foto: Profimedia

pakao

Nikada jezivija ispovest Jelene Dokić: Otac me je skidao do brusa i tukao kaišem! Umalo da oslepim od batina!

Okrenuće vam se stomak posle novih navoda bivše teniserke o svom ocu

Objavljeno:

Nekada jedna od najboljih teniserki sveta Jelena Dokić nastavlja da šokira javnost povodom svoje autobiografije "Nesalomiva".

POČELO DA PUCA PO ŠAVOVIMA U PARTIZANU: Besni Samardo udario žestoko po Muti Nikoliću! (FOTO)

.

Ona je nastavila sa otkrivanjem dešavanja iz svog urnog života, tačnije "odnosa" koji je imala sa svojim ocem Damirom u jednoj emisiji pod nazivom "Projekat".

- Udario me je u glavu, a od siline udarca pala sam na pod. Nastavio je da me udara krvnički. Jedan udarac bio je blizu uha, nakon čega mi se vid zamaglio. Kad sam došla sebi, usledila je nova runda mučenja. Terao me je da stojim dok me udara u glavu, a glava me već užasno bolela. Zatim me udarao i u cevanicu oštrim cipelama iz sve snage - rekla je Jelena.

foto: News1

Damir, prema njenim rečima, ju je gnusno vređao i nije birao mesto u kojem će je mučiti.

- Jednog dana odlučio se za kupatilo, malu prostoriju u kojoj nisam imala gde da pobegnem. Izvadio je svoj braon kožni kaiš iz pantalona i naredio mi da skinem sve osim brusa. Tada je počeo da me udara iz sve snage i da me vređa. Govorio mi je da sam drolja, kurva, beznadežna krava - rekla je Jelena.

Australijski mediji objavljuju deo po deo iz njenog dela, a u javnosti je osvanuo u prolog knjige...

- Ne znam gde je tata bio. Trebalo je da idemo na večeru s mojim agentima Ivanom i Džonom. Ostvarila sam veliki uspeh, sa 17 godina sam ispala u polufinalu Vimbldona. Zvala sam ga na telefon, javio mi se tek iz drugog puta. Pričao je sporo, iz njegovog glasa znala sam da je pijan. To je bio glas koji je obično imao posle belog vina, pomešanog s viskijem. Bio je besan i izgubljen. Rekao mi je da sam krava i da ne dolazim u hotel. Da ga ne zanima gde ću spavati, da ga nije briga. Plakala sam, ali nisam želela da priznam da me je otac oterao. Jedan čovek iz moje agencije "Advantidž", Alan, čini mi se da je znao šta se dešava. Moja agencija je nakon toga iznajmila kuću u kojoj sam provela ostatak turnira, tih nekoliko dana - napisala je Jelena.

BONUS VIDEO: Miroslav Muta Nikolić - konferencija posle poraza Partizana od Albe

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.