Damir Dokić je rekao samo jednu rečenicu o optužbama ćerke Jelene da je padala u nesvest od njegovih batina zbog poraza!
Foto: News1

Porodično nasilje

Damir Dokić je rekao samo jednu rečenicu o optužbama ćerke Jelene da je padala u nesvest od njegovih batina zbog poraza!

Nastavlja se saga "Dokić" u kojoj je otac Damir optužen kako je godinama maltretirao i zlostavljao njegovu ćerku i bivšu teniserku Jelenu, koja je svojevremeno nastupala i pod zastavom naše zemlje...

Objavljeno:

Poslednjih nekoliko dana javnost su uzburkale izjave Jelene Dokić i maltretiranju koje je doživela od oca Damira pre i tokom njene teniske karijere.

Fizičko nasilje je takođe veoma zastupljeno, a šta njen otac ima da kaže o tome su "Novosti" pokušale da saznaju, ali Damir nije hteo da ih pusti u svoju kuću...

NOVAK NEMA VIŠE POBEDNIČKI MENTALITET: Iz prve ćete pogoditi ko je ovo rekao o srpskom teniseru!

Da čovek zaplače... Jelena Dokić otkrila kako ju je otac maltretirao kada je imala 17 godina! (FOTO)

- Ne pratim šta se objavljuje u medijima. Nemam nikakav komentar i molim vas da me ne unemiravate!

foto: Print Screen Youtube

Ovo je sve što je Damir Dokić otac nekada teniske zvezde Jelene koja je svojevremeno nastupala i pod zastavom SR Jugoslavije, a u narednim danima saznaćemo da li će Jelena obelodaniti još neke informacije koje se tiču njenog života i kakav odnos ima sa svojim ocem.

Novak strepeo zbog majke Dijane: Zvao je svaki dan, a javljao se neko drugi... (FOTO)

BONUS VIDEO: Delije pevaju "Muto cigane"

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.