Krajinović ima velike planove za budućnost! (FOTO)
Foto: Fonet

posle velikog uspeha

Krajinović ima velike planove za budućnost! (FOTO)

- Bila je ovo neverovatna nedelja sa dosta dobrih pobeda

Objavljeno:

Po završetku finalnog meča iz Pariza i poraza od Džeka Soka srpski teniser Filip Krajinović je imao pomešana osećanja.

Nije to krio na konferenciji za medije. Krenulo je od pitanja šta je prelomilo meč.

- Malo sam razočaran. Nestalo mi je energije. Nije trebalo tako lako da izgubim prvi gem drugog seta. Onda je on počeo da igra sve bolje, dok ja nisam servirao najbolje. Nisam bio ni dovoljno agresivan. Ali, bila je ovo odlična sedmica za mene.

Koje biste trenutke izdvojili tokom turnira?

foto: AP

- Bila je ovo neverovatna nedelja sa dosta dobrih pobeda. Od kvalifikacija sam pobedio mnogo dobrih momaka, bolje rangiranih od mene. Kući odlazim sa pozitivnim utiskom, da se konačno odmorim posle toliko odigranih mečeva ove godine. Tužan sam što je nisam završio još bolje, ali to je tenis. Neko je morao da pobedi, i on je bio bolji.

U kom pravcu će se sada razvijati vaša karijera? Mislite li da ćete sada biti pod jačim pritiskom zbog većih očekivanja?

- Znam da ću sada da radim još više! To je sigurno. Pritisak je deo sporta. Svako ga ima. Ja ću ga sada imati još više, jer će ljudi više očekivati od mene. Videli su da mogu. Ako želim da budem bolji, moraću da se nosim i sa tim. Radiću i na tome, takođe. Nadam se da će sledeća godina biti bolja!

Nameravate li da sva ova uzbuđenja ponovite i na grend slemovima?

- Naravno! Ali, fokusiraću se od nedelje do nedelje, pokušavajući da osvojim neki ATP turnir. Ići ću, dakle, korak po korak, uraditi dobru pripremu za sledeću godinu i nadati se najboljem.

Rat Žozea i Kontea! Italijan prvo izbegao da se rukuje sa njim, a potom je usledila i verbalna bitka! (VIDEO)

Koliko fizički izmore kvalifikacije?

- Uzimaju puno energije, to je sigurno. Imao sam dva dodatna meča. Igrao sam tri seta u drugom krugu kfalifikacija, takođe i protiv Maija i Iznera. Bilo je ovde dosta emocija. Ali, kad pogledam unazad, mogu da budem samo srećan.

Osećate li da sada pripadate ovom nivou?

- Uvek sam verovao da to mogu da uradim. Mogu da igram protiv ovih momaka. Ali, morao sam da nastupam na čelindžerima, jer nisam imao dovoljno bodova. Sada ću igrati protiv ovih tenisera i mislim da mogu da budem opasan!

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.