KIRJOS OPET DIVLJA: Čim ga je sudija kaznio odšetao je sa terena, a onda izmislio najjadniji mogući razlog za to! (FOTO)
Foto: Fonet

da li mu iko veruje?!

KIRJOS OPET DIVLJA: Čim ga je sudija kaznio odšetao je sa terena, a onda izmislio najjadniji mogući razlog za to! (FOTO)

Ovo ne prolazi ni deci u vrtiću

Objavljeno:

Nik Kirijos predao je meč prvog kola turnira u Šangaju Stivu Džonsonu posle samo jednog seta.

Nemoj da nerviraš Viktora Troickog, jer kad se naljuti, onda ti ne da ni gem da osvojiš!

On je izgubio prvi set u taj brejku rezultatom 7:5 i to posle jedne sporne sudijske odluke, a nedugo zatim odlučio se da preda ovaj susret. Ipak, Kirjos kaže da sudijska odluka nije uticala na njegovu predaju:

TAKO MALO JE TREBALO: Duci Lajović je bio na milimetar od senzacije u Šangaju!

- Narode, želim da se izvinim navijačima u Šangaju i sve one koji su danas gledali meč na TV ekranima. Borim se sa stomačnim virusom u poslednja 24 sata, pokušao sam da budem spreman, ali sam se mučio na terenu, što je bilo očigledno od prvog poena - rekao je Kirjos i nastavio:

foto: EPA/ROMAN PILIPEY

- Rame je počelo da me boli na današnjem treningu, ni to nije bilo od pomoći i, kada sam izgubio prvi set, nisam imao dovoljno snage da nastavim jer nisam mnogo jeo u poslednja 24 sata.

foto: EPA/ROMAN PILIPEY

Rekao je i da će pokušati da se oporavi da bi ga publika videla bar u dublu:

- Nadam se da ću biti spreman za dublove, odluku ću doneti sutra ujutru i nadam se da će mi san dobro doći jer nisam dobro spavao. Uništen sam jer sam želeo da nastavim posle dobrog turnira u Pekingu i zavržim sezonu snažno. Uradiću sve što mogu da to i ostvarim - zaključio je Kirjos.

BONUS VIDEO: Koreografija pred utakmicu Srbija-Gruzija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.