Pepe Imaz otvorio dušu o odnosu s Đokovićem: Promenio sam ga i spolja i iznutra, a ovako je sve počelo! (FOTO)
Foto: Profimedia/Fonet

priča iz ugla španca

Pepe Imaz otvorio dušu o odnosu s Đokovićem: Promenio sam ga i spolja i iznutra, a ovako je sve počelo! (FOTO)

Španski guru, čovek koga mnogi krive za Novakov pad, otkrio je svoju stranu priče

Objavljeno: 11:02h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno se oporavlja od povrede lakta i njegov povratak na teren planira se početkom 2018. godine.

ZBOG TEODOSIĆA KLIPERSI PROMENILI IME: Srbin kao starter zaludeo sve magičnim trikovima! (VIDEO)

Mnogi smatraju da je pad u igri najboljeg srpskog tenisera povezan sa dovođenjem Pepea Imaza u stručni štab.

Srpsko srce mu kuca u grudima: Arnautović konačno otkrio da li navija za Zvezdu ili Partizan?

Ipak, španski guru smatra da te priče nemaju smisla. Kaže da je neke od najboljih rezultata Đoković napravio upravo od kada je on deo stručnog tima srpskog tenisera:

- Kada smo krenuli na zajednički put, on je nastavio da pobeđuje i postigao neke stvari koje ranije nije. Na primer, osvojio je Rolan Garos. Postao je smireniji, a kada njegovo telo nije moglo da pruži više, usled akumuliranog umora iz turnira, sa Olimpijskih igara... Njegove igre počele su da padaju, kao i rezultati - smatra Pepe Imaz.

foto: Fonetap

Španac kaže i da je njihova saradnja počela profesionalno, ali da je kasnije dobila drugu dimenziju:

- Počelo je sve profesionalno, ali se proširilo i na privatnom nivou. To ga je promenilo iznutra i spolja. Učinilo ga je da se oseća bolje. Ima više poštovanja prema ostalima, nije pohlepan, već darežljiv. Promenio je mnogo i odnos prema sebi, ima mnogo više poštovanja i prihvata sve što se dešava oko njega. Sve to ga je učinilo sveukupno zadovoljnim, zbog čega stvari radi sa mnogo više harmonije. S takvim razmišljanjem, sve što radiš čini da se osećaš dobro zbog sebe -rekao je Imaz.

ISTI JE KAO JA: Zlatne reči NBA legende na račun našeg Bogdana Bogdanovića! Hvali ga gde stigne!

Španski guru je otkrio i kako je Novak preživeo pad u igri koji mu se desio:

- Razlika u odnosu na neka prethodna vremena jeste to što je živeo tako što je prihvatio sve što se dešava. Mnogi misle: 'Mnogo ljubavi i gubitaka'. Ali, ne. Jer, on je pobeđivao godinama unazad. Sada prihvata situaciju, uči i razume sve što se dešava. Devet godina bez prestanka igra, od decembra do novembra, bez povreda koje bi mu dale odmor. To je teško. Sada je povređen, može da odmori, što će mu dati i na svežini. Oseća se vrlo dobro, prošlo ga je. Vrlo je objektivan, budan, otvoren da uči nove stvari, nije opsednut. Vrlo čisto razmišlja - smatra Španac.

foto: Profimedia

Pepe Imaz i Novak Đoković su se upoznali kada je brat najboljeg srpskog tenisera Marko bio u depresiji:

- Sve je počelo pre sedam godina, kada je Novakov brat Marko imao problem s depresijom na Fjučersu u Grčkoj. On i Karlos Gomez Erera su delili sobu, a onda mu je Karlos rekao za mene. Novak je želeo da sazna šta je to pomoglo njegovom bratu. Tako smo uspostavili kontakt, počeli da putujemo jedni kod drugih. Bilo je lepo - otkrio je Imaz.

BONUS VIDEO: Predstavljanje Partizanovog novog dresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.