MENJA LI PANIČI NEŠTO KOD NOLETA? Đokovićev novi trener objasnio kako će od sada izgledati njegova ishrana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

sve je rečeno

MENJA LI PANIČI NEŠTO KOD NOLETA? Đokovićev novi trener objasnio kako će od sada izgledati njegova ishrana! (FOTO) (VIDEO)

Uprkos trenutnom problemu, on je fizički besprekorno pripremljen i pun je energije...

Objavljeno: 19:04h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prošle godine raskinuo je saradnju Marijanom Vajdom, Borisom Bekerom i još nekolicinom trenera koji su ga godinama pratili kroz njegovu karijeru.

Na mesto prvog trenera došao je slavni Andre Agasi, a Đoković je nastavio sa dovođenjem stručnog štaba.

SVE MU SE NAMESTILO I NIJE ISKORISTIO: Lajović izgubio od rivala koga je morao da pobedi!

DEGUTANTNO: Janko Tipsarević objavio fotografiju direktno sa operacionog stola! (FOTO)

Pre nekoliko dana u tim je doveo i novog fizioterapeuta, kao i kondicionog trenera - Marka Paničija.

foto: AP

Iskusni italijanski stručnjak je u opširnom intervjuu za "Tenniscircus.com" govorio o saradnji sa srpskim teniserom.

- Novak i ja se dugo poznajemo, jer su igrači sa kojima sam ranije sarađivao često trenirali sa Đokovićem. Do kontakta po pitanju saradnje je došlo na mastersu u Monte Karlu, kada su me ljudi iz njegovog menadžmenta pitali da li sam zainteresovan i kakav je moj trenutni status - rekao je Paniči i dodao:

foto: EPA/Aeltc Joe Toth

- Nisam ni znao da je Novak prekinuo saradnju sa celim timom. Tada sam sarađivao sa Simoneom Bolelijem. Potom smo se videli na turniru u Rimu, a onda i Parizu i posle toga sam odlučio da prihvatim ponudu i budem deo Novakovog tima - otkrio je Italijan

O planovima da Nole opet bude broj jedan, novi kondicioni trener Paniči kaže:

- Verujem da će Đoković ponovo biti broj jedan. Ne vidim razlog da se to ne desi. Naravno, biće potrebno vreme, ali Novak je i dalje jedan od najboljih tenisera i veoma je motivisan. Uprkos trenutnom problemu, on je fizički besprekorno pripremljen i pun je energije. Ne znam da li će ponovo biti opasan kao pre godinu dana, ali sam siguran da će biti mnogo jak. On je veliki šampion.

foto: Fonet

Na kraju je i diskretno dodao da će Đoković smanjiti broj turnira na kojima će igrati.

- Đoković je neverovatan atleta, ali jasno je da godine čine svoje. Kada ste mladi možete da igrate iz nedelje u nedelju, ali kasnije morate da čuvate energiju. Novak je promenio prioritete i na neki način će napraviti kompromis, kako bi više vremena provodio i sa porodicom, ali i da bude na terenu - zaključio je Paniči

ZAUSTAVLJENA FANTASTIČNA ALEKS: Srpkinja poražena u četvrtfinalu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.