Srpski sportisti nikada ne odustaju! Što se Zimonjića tiče, nema bele zastave u Francuskoj! (FOTO)
Foto: Fonet

NAPRED, SRBIJA!!!

Srpski sportisti nikada ne odustaju! Što se Zimonjića tiče, nema bele zastave u Francuskoj! (FOTO)

Svi treba da budemo uz njih, jer im je sada naša podrška najpotrebnija!!!

Objavljeno:

Neće biti lako Nenadu Zimonjiću, Dušanu Lajoviću, Laslu Đereu i Filipu Krajinoviću, ali nije im prvi put da u meč ulaze kao autsajderi. A baš to što nisu favoriti, selektoru Zimonjiću i njegovim pulenima odgovara jer nemaju šta da izgube.

O čuvenom srpskom mentalitetu koji dolazi do izražaja u najtežim situacijama, na konferenciji za štampu u Francuskoj, govorio je Zimonjić.

foto: Beta

- Francuska publika uvek na neverovatan način podržava svoju reprezentaciju i znam da je svim Francuzima čast da budu deo Dejvis kup tima, pa mogu da vam kažem da se svi mi radujemo sjajnoj atmosferi. Biće to veliki izazov za nas, ali baš ta atmosfera može da nas dodatno motiviše. Mi dolazimo iz zemlje u kojoj sportisti nikada ne odustaju. Čak i onda kada je sve protiv nas, uvek nađemo načina da se borimo. Trudićemo se da damo najbolje od sebe ovde, pa ćemo videti šta će se desiti - kazao je iskusni srpski as, koji i u ovom meču ima dve funkcije, igrača i selektora.

Debitant u timu je Laslo Đere. Mladi Senćanin je baš na čelindžerima na šljaci izborio ulazak u top sto igrača sveta i dobrim partijama tokom sezone se nametnuo selektoru.

BONUS VIDEO: Himna Turske pred meč sa Španijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.