HOĆE DA GA IZBACE SA SVIH GREN SLEMOVA: US open želi da uništi Fonjinija posle sramnog napada na sudiju! (VIDEO)
Foto: Fonetap

nema milosti

HOĆE DA GA IZBACE SA SVIH GREN SLEMOVA: US open želi da uništi Fonjinija posle sramnog napada na sudiju! (VIDEO)

Previše puta su mu gledali kroz prste i sada žele da od njega naprave primer svim ostalim teniserima

Objavljeno:

Odavno se zna da je Fabio Fonjini tanak sa živcima, da pukne kao kapisla očas posla i da njegovi ispadi zgražavaju teniski svet već godinama.

Poslednji u nizu se dogodio na US openu sa koga je izbačen, oduzeti su mu bodovi i novac koji je zaradio, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara.

Za one koji ne znaju, Italijan je na meču sa sunarodnikom Travaljom toliko izvređao sudiju Luz Englez da je sve bilo sramota od vulgarnog rečnika koji je koristio tom prilikom, na kraju sve začinivši rečima da je "ružna veštica".

Očekivano kazna od organizatora je bila žestoka, ali oni ne planiraju da se zadrže samo na tome, već žele u potpunosti da mu zagorčaju život kako više nikada mu ne bi palo na pamet da uradi tako nešto.

Organizacioni bord US opena traži snimke da pregleda kako bi ustanovio koliko je pravila Italijan prekršio i za to traži da bude suspendovan sa svih Gren slemova i da plati novčanu kaznu od još 250.000 dolara.

Njegova izvinjenja preko društvenih mreža mu neće pomoći, jer je i previše puta pravio ružne scene i čelnici svetskog tenisa su odlučili da ovog puta ne bude milosti prema njemu.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.