NE PRESTAJE DA PLAČE! Jelena Janković prolazi kroz životnu dramu, ne zna šta da radi!  (FOTO)
Foto: Reuters

razmišlja o povlačenju

NE PRESTAJE DA PLAČE! Jelena Janković prolazi kroz životnu dramu, ne zna šta da radi! (FOTO)

Ja jesam borbena i volim ovaj sport i volim da se takmičim, ali, nažalost, moje telo mi ne omogućava da igram na ovom nivou

Objavljeno:

Srpska teniserka Jelena Janković prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, želi da stavi tačku na karijeru, ali ta odluka se nimalo ne dopada njenoj porodici.

NOVI UDARAC TENISU: Endi Mari odustao od US opena! (FOTO)

Demotivisana zbog poraza u prethodnom periodu, njena majka Snežana Janković insistira da ona nastavi da se profesionalno bavi tenisom. Pritisak koji gospođa Janković vrši na ćerku dovodi najbolju srpsku teniserku i do suza!

foto: Fonetap

- Jelena poslednjih nedelja prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu. Iako se dugo lomila da li da prekine sa turnirima ili da se i dalje bori na terenu, ipak je presekla i rešila da stavi tačku na tenisku karijeru. Međutim, ova odluka se uopšte ne dopada njenoj porodici, pogotovo majci koja smatra da Jelena i dalje može mnogo toga da pokaže na terenu i da nije vreme za povlačenje, pa insistira da igra i dalje. S obzirom na to da je Jelena veoma vezana za porodicu i da i te kako uvažava njihove savete i sugestije za profesiju kojom se bavi, njoj ovaj pritisak majke teško pada, jer smatra da je sada pravi trenutak da se pozdravi sa belim sportom. Dešava se često i da zaplače u frizerskom salonu dok se žali na majku. Zbog protivljenja porodice Jelena je u nedoumici šta da radi sa karijerom, ali da se ona pita već na jesen bi je završila. Posebno zbog toga što želi da se maksimalno posveti privatnom životu i ostvari se kao majka - otkriva izvor upućen u celu situaciju.

foto: Fonet

Izgleda da su Snežanini napori da Jelena još pokaže svoj talenat na terenu urodili plodom, pošto će se Jelena naći na US Openu, koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra, kako je i sama nedavno najavila na svojoj Fejsbuk stranici.

Estonija namučila "Orlove"! Srbija posle preokreta zabeležila drugu pobedu na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

- Ja jesam borbena i volim ovaj sport i volim da se takmičim, ali, nažalost, moje telo mi ne omogućava da igram na ovom nivou. Povrede me ubijaju u pojam, izgubila sam i samopouzdanje i volju uopšte i motivaciju. Grehota, ljudi dođu da navijaju i stvarno imam puno fanova širom sveta koji me podržavaju, ali nažalost nisam sposobna, nisam u situaciji da pružim ono što bih mogla da se osećam dobro - kazala je nedavno nekada najbolja teniserka sveta za domaće medije i tako i sama nagovestila da razmišlja o prekidu karijere.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.