Ćao starče! Pozdravi ženu! Mogao bi malo da pustiš mlađe da pobeđuju! Čestitke tenisera Federeru za rođendan su urnebesne! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

zanimljive čestitke!

Ćao starče! Pozdravi ženu! Mogao bi malo da pustiš mlađe da pobeđuju! Čestitke tenisera Federeru za rođendan su urnebesne! (FOTO) (VIDEO)

Naravno, sve ovo rečeno je u šaljivom tonu

Objavljeno: 11:46h

Rodžer Federer je u utorak 8. avgusta proslavio 36. rođendan, što su neki od najboljih tenisera današnjice iskoristili da mu upute zanimljive čestitke.

PRAVIMO ŽURKU U JASENOVCU, POVEDI MAJKU I SESTRU! Dok su mladi srpski košarkaši osvajali zlato, na Jutjubu su ratovali Srbi, Hrvati, Albanci i Bošnjaci! (FOTO)

Nadal i Federer su veliki rivali na terenu, ali se međusobno veoma poštuju pa je tako Španac čestitao svom velikom rivalu rođendan na ovaj način:

foto: Reuters

- Hej, Rodžer, srećan ti rođendan. Čuj, omatorio si... prestani da pobeđuješ, pusti malo i druge, mlađe. Uživaj, želim ti sve najbolje - rekao je Rafael Nadal.

Žofri Lovernj ostao zatečen kad je čuo šta ga pita novinar! Odgovor je bio samo jedan - prst na tetovaži! (FOTO) (VIDEO)

Zanimljivu poruku imao je i Grigor Dimitrov.

foto: AP

- Ćao, starče. Želim ti da, posle malo lošijeg starta sezone, u nastavku 2017. budeš bolji. Sve najbolje ti želim - istakao je bugarski teniser, a Nik Kirijos nije mogao a da ne spomene i suprugu legendarnog Švajcarca:

foto: AP

- Rodžere, želim ti srećan rođendan i sve najbolje u tenisu. Sve najbolje i tvojoj porodici, prelepoj ženi. Ti si najbolji svih vremena, vidimo se uskoro - rekao je Australijanac.

Federeru su čestitke uputili i Kei Nišikori,Žo Vilfred Conga, kao i još par igrača koji su se u tom trenutku zatekli u Montrealu gde se održava Rodžers kup.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.