FEDERER OPLEO PO ENGLEZIMA: Ne shvatam zašto su to uradili Đokoviću! (FOTO)
Foto: AP

Hvala, Rodžere

FEDERER OPLEO PO ENGLEZIMA: Ne shvatam zašto su to uradili Đokoviću! (FOTO)

- Tako je kako je. Ako se to dogodi, prihvatiš i nastaviš dalje. Ja sam uvek spreman da me prebace na slabije rangirane terene, ili one koje oni žele - kaže jedan od najboljih tenisera svih vremena

Objavljeno:

Rodžer Federer prokomentarisao je nezadovoljstvo Novaka Đokovića što mu nije dozvoljeno u ponedeljak da igra na Centralnom terenu.

- Tako je kako je. Ako se to dogodi, prihvatiš i nastaviš dalje. Ja sam uvek spreman da me prebace na slabije rangirane terene, ili one koje oni žele. Oni odlučuju, ne ti. Takođe, ne shvatam zašto Đoković nije igrao tog dana, iskreno. Oni imaju svoje argumente. Sigurnost i bezbednost su važna stvar ovih dana. Moraš da prihvatiš te stvari i nastaviš dalje. Naravno da svako želi više na Centralni teren nego na Teren 1 ili Teren 2. Mnogo je igrača, navijača, televizija, sponzora. Nemaš pojma šta se dešava iza tih vrata - rekao je Federer.

foto: Reuters

Federer će u nedelju igrati za rekordnu osmu titulu na Vimbldonu, a rival će mu biti Hrvat Čilić, iako se očekivalo finale sa Endijem Marijem ili Rafaelom Nadalom, te duel sa Novakom Đokovićem u polufinalu.

BERDIH JE VELIKI ČOVEK! Nikada niko nije ukazao ovoliku čast Noletu kao češki teniser na Vimbldonu! (FOTO)

- To umnogome menja stvari. S ove tačke gledišta ne mogu da kažem da ću biti opušteniji jer ne igram protiv nekog od njih ili što imam dobar skor protiv Marina, iako su neki mečevi bili veoma neizvesni. Ali nije kao da smo do sada igrali 30 puta. Lepa je promena, ali ne znači da će biti lakše - smatra Švajcarac.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.