Milojević objasnio zašto ne vodi najskuplje pojačanje, rekao šta ga najviše brine i zašto su ga četiri stranca oduševila!
Foto: Nebojša Mandić

naporan je to put

Milojević objasnio zašto ne vodi najskuplje pojačanje, rekao šta ga najviše brine i zašto su ga četiri stranca oduševila!

Trener crveno-belih se pred put za Kazahstan obratio medijima

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su svi fudbaleri koji idu u Kazahstan spremni da igraju i da ekipa i javnost treba da prihvate da će put biti veoma naporan.

- Svi koji putuju su spremni da igraju. Ima mnogo faktora koji će odlučiti koji ću tim izvesti. Imam maksimalno poverenje u sve igrače i ko god bude u timu, ne sumnjam da će da opravda moje poverenje. Brine me samo fizička sprema - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u četvrtak gostovati Irtišu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

foto: Nebojša Mandić

Crveno-belima sledi naporni, višečasnovni put, koji će trajati više od sedam sati.

- Najviše se priča o tom putu koji sigurno nije lak. To je jednostavno tako i moramo to da prihvatimo. Mislim da ćemo po tom pitanju biti maksimalno spremni i ne želimo da nam misli odu u neku drugu stranu. Idemo kasno i spremaćemo se kao da se igra u našoj vremenskoj zoni. Vremenska razlika izaziva šokove u organizmu koje ne možete da kontrolišete - kazao je Milojević.

Stranci Gelor Kanga, Ričmond Boaći, Abraham Frimpong i Džon Ruiz su imali problema sa vizama i bilo je pitanje da li će ići u Kazahstan. Ipak, oni će biti u timu.

foto: Dado Đilas

- Oni bi stvarno imali odiseju da su krenuli sami redovnim linijama. Mogli bi da putuju i tri dana, spremni su bili sve da prihvate. Nije bilo nezadovoljstva, prihvatili bi svaku odluku kao pravi profesionalci. To me veoma raduje jer su shvatili kakva je situacija - rekao je Milojević.

Zvezda u Kazahstan neće voditi Aleksandra Pešića i Srđana Babića, ali će putovati Branko Jovičić.

- Pešić i Babić su došli i neće putovati jer fizički nisu spremni, dok je Jovićić je u punom ritmu i došao je iz maksimalnog trenažnog procesa i kod njega nema nikakvih problema - naveo je trener crveno-belih.

foto: Nebojša Mandić

On je imao samo reči hvale za Irtiš, koji je u jeku sezone i već je imao oko 20 utakmica.

- Irtiš je dobra ekipa, u vrhu kazahstanskog fudbala i u svakom trenutku zna šta hoće. Krasi ih ruski model igre, tvrdo, disciplinovano - kazao je Milojević.

Utakmica u Pavlodaru počeće u 16 po srednjoevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Srđan Plavšić u zagrljaju Slavoljuba Srnića posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.