NIJE TU DA BI ĐOKOVIĆ GUBIO: Beker se setio starih dana sa Novakom, pa objasnio zašto sada sarađuje sa Agasijem!
Foto: AP

uspomene

NIJE TU DA BI ĐOKOVIĆ GUBIO: Beker se setio starih dana sa Novakom, pa objasnio zašto sada sarađuje sa Agasijem!

To je jasna poruka celoj svlačionici, da želi da opet pobeđuje

Objavljeno:

Boris Beker je ponovo otvorio dušu i pričao o svojoj saradnji sa Novakom Đokovićem koja je tokom tri godine bila izuzetno plodonosna.

Legendarni nemački teniser se prisetio toga kako je došlo do saradnje između njega i Srbina, kao i zašto je bio angažovan.

- Kada sam doveden da radim sa Novakom, došao sam zbog pobeda. Bila je to jasna namera i to što smo ostvarili je bila prava magija. Na ličnom nivou smo odmah "kliknuli", ali je na profesionalnom bilo potrebno da se upoznamo bolje i da vidimo šta on od mene želi i šta mogu da donesem. Bilo je razmimoilaženja sa idejama na terenu i onome što sam ja želeo da igra, ali je uvek bio pozitivan dijalog o tome kako može da napreduje i to je divno - prisetio se Beker.

foto: Fonet

Iako je njihova saradnja prekinuta u decembru prošle godine, Beker i dalje zna u dušu trenutno četvrtog igrača sveta.

- U osnovi, sve je počelo od njegovog i mog karaktera. Stvorili smo snažnu vezu i imamo je čak i sada. Ne moramo da razgovaramo, činjenica je da nismo pričali tokom prve nedelje Vimbldona, ali postoji veliko poštovanje koje smo izgradili tokom godina. Kada gledam Novaka, čak i sada, znam o čemu razmišlja na terenu.

foto: Fonet

Sada je u Novakovoj loži još jedna legenda, Andre Agasi, a Beker ima objašnjenje zašto je Amerikanac prihvatio Đokovićevu ponudu.

- Okrenuo se Agasiju iz istog razlog zbog kojeg je mene zvao. Andre je bio prvi na svetu, osvajao je sve i kada uzmete takvu legendu, onda preuzimate odgovornost. Agasi se ne bi pojavio u njegovoj loži zato što voli da gubi. Ima pobednički mentalitet i to dovoljno govori. Šteta je što nije mogao da ostane tokom celog Rolan Garosa, ali je sad u Londonu i ostaće do kraja. A, kada imate Andrea u svom uglu to šalje jasnu poruku svlačionici, Mareju, Lendlu, svima. Novak sada ima arsenal može li da završi posao? To je sve na njemu - rekao je Beker.

BONUS VIDEO: DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.