PANIKA U PORODICI ANE IVANOVIĆ: Roditelji je preklinju da se ne vraća u Čikago!
Foto: Printscreen/Instagram/bastianschweinsteiger

mnogo su zabrinuti

PANIKA U PORODICI ANE IVANOVIĆ: Roditelji je preklinju da se ne vraća u Čikago!

Ona i Bastijan trenutno borave u Beogradu

Objavljeno:

U porodici Ane Ivanović se ovih dana odvija prava drama, a razlog je povratak bivše srpske teniserke i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera u Čikago.

Bračni par Švajnštajger već nekoliko dana boravi u Beogradu, gde uživa u njegovim čarima, šetnjama kraj Save i Dunava, obilasku grada...

Ipak, kako se približava dan njihovog povratka u "vetroviti grad", gde nemački fudbaler nastupa za Fajere, diže se tenzija, a razlog za to je povećana stopa kriminala i nasilja u poslednje dve nedelje.

Samo tokom prošlog vikenda kada je proslavljan Dan nezavisnosti, dogodilo se više od 100 pucnjava u kojima je stradalo 15 ljudi. A koliko je situacija dramatična govori i to da je predsednik SAD, Donald Tramp, poslao 1.300 federalnih policajaca kao pojačanje.

Zbog toga su Anini roditelji i porodica veoma zabrinuti oko njihovog povratka u Čikago.

- Niko od njih nije ravnodušan na vesti koje pristižu iz Amerike. Ana i Bastijan su ovih dana u Beogradu, ali i oni parte putem medija kakva je situacija. Anina mama Dragica i tata Miša molili su ih da još malo prolongiraju povratak u Ameriku, a teši ih činjenica da se mladi bračni par sprema za odmor na jednoj egzotičnoj destinaciji, pa će svakako još neko vreme provesti van Čikaga. Svi se nadaju da će se do tada situacija malo smiriti - rekao je za "Alo" izvor blizak bivšoj teniserki.

BONUS VIDEO: Milica Mandić staje na zlatno postolje

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.